Δράσεις


StarClassic Radio | ΔΡΑΣΕΙΣ


ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ - Δράσεις συνΑνθρωπίας | Κοινωνική & Πολιτιστική δράση
ΣΕΛΙΔΑ ΑΡ. 1 (από 3)

 * Για το έτος 2014 και περαιτέρω παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα Αρ.3

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

2η Γιορτή της Συνανθρωπίας στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, με την ευγενική συμμετοχή της Νατάσσας Μάρε Μουμτζίδου και του Trio Apopsis και της επιχείρησης Samiotakis Catering.  Με τα έσοδα της εκδήλωσης αγοράστηκαν και  διανεμήθηκαν τρόφιμα σε οικογένειες που εντοπίσαμε ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για είδη πρώτης ανάγκης.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

Χορηγός επικοινωνίας στην μουσικοθεατρική παράσταση «Το σωματίδιο του Θεού» με τον Χαϊνη Δημήτρη Αποστολάκη και την ομάδα Χορού και Ακροβασίας «Κι όμως κινείται» στις 16-20 Οκτωβρίου στην Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών. Δείτε τη συνέντευξη του κου Αποστολάκη από την Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

Στις 6-8 Ιουνίου, το StarClassic Radio συμμετείχε στην πρώτη Γιορτή Πολυγλωσσίας που έλαβε χώρα στην Ελλάδα, πρωτοβουλία της Δρ. Αργυρώς Μουμτζίδου, επιστημονικής συνεργάτιδος του ΑΠΘ και παραγωγού του sttarClassic Radio σε θέματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης  και πολυγλωσσίας, που αγκαλιάστηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τα προξενεία, τις Πρεσβείες και τις κοινότητες. Το πλούσιο υλικό της κάλυψης των εκδηλώσεων της γιορτής από το ραδιόφωνό μας, των εργαστηρίων και των παρουσιάσεων διατίθεται στο Youtube και στην επίσημη σελίδα της Γιορτής της Πολυγλωσσίας.

AΠΡΙΛΙΟΣ 2013

Ενισχύσαμε και συμβάλλαμε στην κινητοποίηση ανθρώπων και φίλων του σταθμού, για την χειρουργική επέμβαση ενός παιδιού ηλικίας 14 ετών, με σοβαρότατο πρόβλημα καρδιάς, του οποίου οι γονείς είναι άνεργοι. Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτή η επέμβαση.

ΜΑΪΟΣ 2013

Ενίσχυση οικογενειών με τρόφιμα.

Προσφορά γάλακτος για βρέφη σε κουτιά στην Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ για την ενισχύση άπορων μητέρων.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012

* Σύμπραξη του StarClassic Radio με τους Εθελοντές Πολιτισμού που προσφέρουν πολύτιμο έργο στο Αγγελοχώρι και τις γύρω περιοχές με δωρεάν προγράμματα μουσικής, ζωγραφικής, κατασκευών, πλεξίματος, χορωδίας για παιδιά και ενήλικες, με τη διοργάνωση πολιτιστικών δρώμενων και την υποστήριξη με τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης πάνω από 60 οικογενειών.

* To StarClassic Radio συμμετείχε στις δράσεις των Εθελοντών Πολιτισμού "Ο Αη Βασίλης θά' ρθει πάλι" & "Εθελοντές μάγειροι και ζαχαροπλάστες" προσφέροντας χριστουγεννιάτικα είδη για τα παιδιά.

* Μέλη της ομάδας του StarClassic Radio, συνόδεψαν 4 παιδιά για την παρακολούθηση της παρουσίασης του παιδικού βιβλίου του Άρη Δημοκίδη, "Το Πρωτοχρονιάτικο Διαστημόπλοιο", που πραγματοποιήθηκε στο NOESIS.

* Προσφορά ειδών ρουχισμού και νεοαγορασθέντων παπουτσιών στο "Φάρο του Κόσμου", όπου φιλοξενούνται 6 παιδιά υπό την επίβλεψη του Πατέρα Αθηναγόρα, στην ενορία Αγίου Νεκταρίου, Δενδροπόταμου, Θεσσαλονίκης. Τα μέλη της ομάδας πρόσφεραν επίσης γλυκά και κεράσματα σε 25 παιδιά της ενορίας.

* Οικονομική συμμετοχή του ραδιοφώνου για την κάλυψη εξόδων που αφορούν είδη πρώτης ανάγκης προς μεμονωμένα άτομα των οποίων τα στοιχεία με βάση το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων είναι προσβάσιμα αποκλειστικά με ειδική εξουσιοδότηση από το Ελληνικό κράτος.

* Προσφορά μερίδων φαγητού σε παιδιά και γονείς στις ενορίες Αγίου Παύλου, Αγίων Αναργύρων και Μονής Βλατάδων.

* Αγορά και προφορά ειδών γάλακτος και βρεφικών τροφών κρέμας στο Ίδρυμα "Ανύπαντρη Μητέρα", στην ενορία Αγίου Μάρκου Θέρμης.

* Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και φαγητού σε 14 οικογένειες στις περιοχές Βασιλικών, Ευόσμου και Τούμπας Θεσσαλονίκης.

* Προσφορά φαρμάκων, ειδών ρουχισμού και παιγνιδιών στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της κίνησης " Η Θεσσαλονίκη αλλιώς " στην οποία συμμετείχαν και συνεργάστηκαν εθελοντικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, όπως : Άρτος & Δράση, Άρσις, Γιατροί χωρίς σύνορα κα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Έναρξη του Προγράμματος Πολιτιστικής Υποστήριξης Παιδιών & Οικογενειών μέσω της προσφοράς εισιτηρίων και προσκλήσεων για την πρόσβαση παιδιών & οικογενειών με οικονομική στενότητα σε πολιτιστικά δρώμενα & θεάματα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε :

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Προσφορά εισιτηρίων για την επίσκεψη οικογένειας στο Τεχνολογικό Πάρκο NOESIS της Θεσσαλονίκης, στο Μουσείο Τεχνολογίας & την παρακολούθηση ταινίας στο Κοσμοθέατρο.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Παροχή προσκλήσεων σε μεμονωμένα άτομα για την παρακολούθηση της παράστασης της Άννας Βαγενά: Όσα παίρνει ο Άνεργος.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Παροχή προσκλήσεων σε οικογένεια για την παρακολούθηση της παράστασης «Πήτερ Παν» του Τζέιμς Μάθιου Μπάρι, στην Παιδική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης.

 

Για τη συνέχεια της ενημέρωσής σας σχετικά με τις δράσεις παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ

Ενημερωθείτε αποκλειστικά για τις δράσεις συνΑνθρωπίας εδώ


 

 


 

 

 

www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers