ΆρθραΗμερομηνία: 21-06-2014 ΣΙΝΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ: σε έναν υπέροχο χώρο, μοναδικές ταινίες!

ΣΙΝΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ: σε έναν υπέροχο χώρο, μοναδικές ταινίες!

Για 14η χρονιά η μεγάλη οθόνη του δήμου Πυλαίας-Πανοράματος έρχεται στο ραντεβού της με όλους τους σινεφίλ. Ανανεωμένη, σύγχρονη, ποιοτική, με φως από τη λάμψη των σταρς, σε έναν χώρο εκσυγχρονισμένο στο 1ο χιλιόμετρο  Πανοράματος Θέρμης.

Ξεκαρδιστικές κωμωδίες, ποιοτικά ριμέϊκ, ένταση και μυστήριο, διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες, μεγάλες παραγωγές, περιπέτεια, δράση και πολιτική, κινούμενα σχέδια, δράμα και κομεντί. Υπάρχουν όλα εδώ. Με στέγη τ’ άστρα και τον καθαρό ουρανό της πόλης, μέσα στις γλυκές βραδιές του καλοκαιριού, με το αεράκι του βουνού, με τον παλιό ρομαντισμό μιας ωραίας εποχής.

Απολαύστε καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου, συναντηθείτε με φίλους, κάντε την ταινία ευκαιρία να βγείτε από το άγχος μιας περίεργης καθημερινότητας, ζήστε για περισσότερους από τρεις μήνες μέσα στη μαγεία της έβδομης τέχνης. Από τις 29 Μαΐου θα τα λέμε... στο δικό μας σινεμά.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2310 346720, ενώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του κινηματογράφου.

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ "ΑΡΣΙΣ"
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ"
Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας!
Θεατρικός Σύλλογος
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Υπέροχη Ελλάδα...
Copyright © 2017 Starwalkers