ΆρθραΗμερομηνία: 21-09-2014 Οκτώ ελληνικές εταιρείες βραβεύβονται για την καινοτομία τους

Οκτώ ελληνικές εταιρείες βραβεύβονται για την καινοτομία τους

Οκτώ ελληνικές εταιρείες θα βραβεύσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας για την καινοτομική τους δράση αλλά και γενικότερα για την επιχειρηματική πορεία τους. Η βράβευση θα γίνει τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 σε μια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Επιπλέον το Ε.Ε.Α, σε συνέχεια και της περσινής απονομής μαθητικών βραβείων, περιλαμβάνει τιμητικά στους φετινούς βραβευόμενους μία μαθήτρια που αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Βραβεία

1. Εταιρεία epsilon net, από το έτος 1999 δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής, internet, ολοκληρωμένης ενημέρωσης και κατάρτισης σε θέματα που άπτονται της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας και νομολογίας, με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης.

2.Εταιρεία ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ, με έδρα τη Λάρισα διότι καινοτόμησε τοποθετώντας αυτόματες μηχανές εμφιάλωσης γάλακτος νέας τεχνολογίας.

3.Εταιρεία ΛΟΥΞ, με διαδρομή 63 ετών στην αγορά των αναψυκτικών, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία στον κλάδο και 3η μετά από δύο γνωστές πολυεθνικές.

4.Εταιρεία MAT ELECTRONICS η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ψηφιακών ταμειακών μηχανών με εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 20 χώρες.

5.Εταιρεία MATRIX, η οποία από τον Σεπτέμβριο του 2012 είναι Brokers at Lloyd's, διατηρεί γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, με ανοδική αύξηση στον κύκλο εργασιών της, δίδοντας έμφαση στην καινοτομία και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

6. Εταιρεία ONEX, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της νανοτεχνολογίας- τεχνολογίας υλικών, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, αεροπορικής υποστήριξης, επιχειρηματικής και διοικητικής υποστήριξης.

7.Εταιρεία TAXIBEAT, η οποία εφαρμόζει μία νέα ιδέα, μέσω κινητού τηλεφώνου, στην εξεύρεση ταξί.

8.Εταιρεία 9 ΣΥΝ, η οποία αφορά σε συνεταιριστική εφοδιαστική αλυσίδα του κλάδου των τροφίμων.

Καθώς και,

9.Η κυρία Κατερίνα Μισθού, από τη Ρόδο, η οποία εισήχθη 1η στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers