ΆρθραΗμερομηνία: 03-10-2014 Κομμωτήριο ΓΙΑΝΝΗΣ: για άντρες κάθε ηλικίας!

Κομμωτήριο ΓΙΑΝΝΗΣ: για άντρες κάθε ηλικίας!

 

 ΚΟΥΡΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ

Ο άνθρωπος κουρέας που λατρεύουν όλες οι ηλικίες

 

Είσαι άντρας και ήρθε η ώρα να περιποιηθείς τα μαλλιά σου; Μπορείς να επισκεφτείς το κομμωτήριο του Γιάννη Μαλλιαρού στην πλατεία Αγ. Αναργύρων στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης και να απολαύσεις κούρεμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια ωραία βόλτα στα κάστρα και με έναν γευστικό καφέ στο διπλανό ζαχαροπλαστείο.

 

 

Σ’ ένα περιβάλλον φιλικό και καλόγουστο που «βλέπει» στην πλατεία με τον πλάτανο και την εκκλησία, αισθάνεσαι πραγματικά σαν να είσαι σε έναν χώρο δικό σου. Αφού κουβεντιάσεις με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Γιάννη για την επιλογή του κουρέματός σου, το χέρι του αναλαμβάνει να «μεταμορφώσει» την εμφάνισή σου και να σου προσφέρει το κατάλληλο λουκ! Διότι ο Γιάννης όχι μόνο είναι ενημερωμένος για την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά και η δεξιοτεχνία του με το ψαλίδι είναι ασύγκριτη! Πάντα ξεχωρίζει ο άνθρωπος που αγαπάει τη δουλειά του και αυτό το διαπιστώνει κανείς αμέσως καθώς αφήνεται στην τέχνη του.

 

 

Όσο για τα χρήματα, δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου διότι οι τιμές είναι πολύ λογικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου. Είναι φυσικά μειωμένες για παιδιά και εφήβους, γιατί ο Γιάννης έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για την παιδική ηλικία και γνωρίζει πώς να επικοινωνεί μαζί τους. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα τα παιδιά που είναι πελάτες του τον αγαπούν και τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπό του!

Αν λοιπόν ο έφηβος γιος σας είναι αναποφάσιστος σχετικά με το τι κούρεμα θέλει να διαλέξει, στείλτε τον άφοβα, κατευθείαν στο κομμωτήριο του Γιάννη στην πλατεία Αγ. Αναργύρων! Τον περιμένει μια θερμή υποδοχή που θα τον γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα αισθανθεί ο πιο όμορφος στον κόσμο!

Διεύθυνση: Αγ. Αναργύρων 3

Τηλ.:6970463200

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers