ΆρθραΗμερομηνία: 05-10-2014 7ο Πολυσύνεδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη

7ο Πολυσύνεδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη

Στις 10 και 12 Οκτωβρίου, η Θεσσαλονίκη γίνεται το επίκεντρο του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδος και συζητά για καινοτομία, επιχειρηματικότητα, ανάπτυξη! Όλη η πόλη μας συμμετέχει στη δημόσια συζήτηση για την πράσινη ανάπτυξη, τις πράσινες πόλεις, την πράσινη επιχειρηματικότητα και τις εμπορικές σχέσεις της Ελλάδας με τη Γερμανία. Επίσης θα συζητηθούν: πετυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα, η επόμενη μέρα των νέων, Next Generation, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές Start ups κατά την εξέλιξή τους και τον θεματικό τουρισμό που είναι πηγή ανάπτυξης της χώρα μας.

"ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΚΑΙ "GREEN LOGISTICS" ΑΠΟ ΤΟ CITY COLLEGE

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 19:15, ο κ. Γιώργος Ευσταθιάδης​, Διευθυντής του Executive Education Centre & Εxecutive MBA programme​,​ θα παρουσιάσει την ομιλία ​"Καινοτομία στην Εκπαίδευση: To Executive MBA του Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Νοτιοανατολική και Ανατολική Ευρώπη​"​, ενώ το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 11:30, στις ο Δρ. Λάμπρος Λαζούρας με την ιδιότητα του Συντονιστή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος 'Προωθώντας την Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων για την
Ελλάδα θα παρουσιάσει την ομιλία με τίτλο «Green Logistics».

Επίσης στην ίδια θεματολογία , «Μηχανισμοί Ανάπτυξης και Προοπτικές της Πράσινης Επιχειρηματικότητας», κύριος
ομιλητής είναι και ο Καθηγητής Παναγιώτης Κετικίδης, Πρόεδρος του Τριπλού Έλικα, Αναπληρωτής Γ. Διευθυντής CITY College - International Faculty of the University of Sheffield.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ LIVE STREAMING ΣΤΟ WEB TV ΤΟΥ ΚA-BUSINESS.GR

Το συνέδριο θα είναι διαδραστικό όπως άλλωστε και όλα τα πολυσυνέδρια που διοργανώνει το ka-business.gr. Οι εργασίες ου θα προβληθούν ζωντανά στο web tv του ka-business.gr και στους 35.000 αναγνώστες του, που προέρχονται από τον Βιομηχανικό, Επιχειρηματικό, Τουριστικό, Εξαγωγικό, Ακαδημαϊκό, Ερευνητικό, Δημοσιογραφικό και Πολιτικό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Πρόγραμμα Συνεδρίου

Το CITY College, the University of Sheffield International Faculty είναι επίσημος χορηγός του συνεδρίου

Το «Καινοτομία & Aνάπτυξη» αποτελεί τη συνέχεια του περιοδικού «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα», που εκδιδόταν από το 1998 μέχρι και 2009 στο πλαίσιο γνωστού ετήσιου πολυσυνεδρίου που πραγματοποιούνταν σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Από φέτος θα εκδίδεται με την ονομασία «Καινοτομία & Ανάπτυξη», ξεκινώντας από την ηλεκτρονική μορφή, www.ka-business.gr

 

ΠΗΓΕΣ: ka-business.gr, citycollege.sheffield.eu

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers