ΆρθραΗμερομηνία: 30-11-2014 Δράσεις ΣυνΑνθρωπίας

Δράσεις ΣυνΑνθρωπίας

 

Δ ρ ά σ ε ι ς   ΣυνΑνθρωπίας

 

2017

 

* Ενίσχυση του έργου του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης του Δήμου Θέρμης με την προσφορά ελαιόλαδου. 

 

* Ενίσχυση οικογενειών μέσω του συνανθρωπικού έργου των ενοριών του Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στην Άνω Πόλη και Αγίου Γεωργίου στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, με αγορά νωπής τροφής. Ευχαριστούμε εκ νέου  το "Express Market" των Βασιλικών για τη σημαντική προσφορά τους και την υποβοήθηση της προετοιμασίας.

 

*  Διοργάνωση της 7ης συναυλίας ΣυνΑνθρωπίας για τη στήριξη των δράσεων της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων "Άρσις" με τη συνδρομή του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας. 

 

* Ενίσχυση μεμονωμένης γυναίκας, που αναγκάστηκε να εγκαταλήψει το σπίτι της, με δικτύωση, ψυχολογική υποστήριξη και είδη πρώτης ανάγκης 

 

 *     Ενίσχυση μεμονωμένης γυναίκας με σοβαρό θέμα επιβίωσης με δικτύωση και ιατρική υποστήριξη

 

Ενίσχυση συγκεκριμένης οικογένειας, που μαστίζεται από την ανεργία, με είδη πρώτης ανάγκης

 

Ενίσχυση οικογενειών μέσω του συνανθρωπικού έργου των ενοριών του Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στην Άνω Πόλη και Αγίου Γεωργίου στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, με αγορά νωπής τροφής. Ευχαριστούμε ξανά  το "Express Market" των Βασιλικών για τη σημαντική προσφορά τους και την υποβοήθηση της προετοιμασίας.

 

Συνέχιση της προβολής των δράσεων της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων "Άρσις" μέσα από την εκπομπή "Η ώρα της άρσις" η οποία αποτελεί μια πρώτη ολοκληρωμένη ραδιοφωνική παρουσίαση του έργου της και των ανθρώπων της, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα μοναδικό αρχειακό υλικό του σπουδαίου και πολυδιάστατου πανελλαδικού δικτύου της. Το StarClassic Radio συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο στο έργο ΣυνΑνθρωπίας που η Άρσις υπηρετεί εδώ και 25 χρόνια. 

 

2016

 

*   Ενίσχυση οικογενειών μέσω του συνανθρωπικού έργου των ενοριών του Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στην Άνω Πόλη και Αγίου Γεωργίου στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, με αγορά νωπής τροφής. Ευχαριστούμε θερμά το "Express Market" των Βασιλικών για την διευκόλυνση στις τιμές και σε όλη την προετοιμασία. 

 

Σύμπραξη με τον Κοινωνικό Σύλλογο "Δέντρο Ζωής" για τη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας The Circle of Life in Concert με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου "Λάμψη" που φροντίζει παιδιά που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα.

 

*  Ενίσχυση του έργου της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων " 'Αρσις" με εβδομαδιαία εκπομπή " Η ώρα της Άρσις" που προβάλλει τη φιλοσοφία, τις δομές, τους ανθρώπους, τους συνεργάτες και το μεγάλο ΝΑΙ που από το 1992 λέει έμπρακτα η " Άρσις", μια πανελλήνια οργάνωση που υποστηρίζει χωρίς διακρίσεις παιδιά και νέους, παραβατικούς, άνεργους, άστεγους, μετανάστες, πρόσφυγες...

 

Υποστήριξη νεαρού μαθητή από τις Σέρρες στην έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, μέσω του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού Σωματείου "Αρτος-Δράση"

 

Υποστήριξη νεαρής μαθήτριας από τη Ζάκυνθο μετά από κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας λόγω κατεπείγοντος προβλήματος υγείας.

 

2015

 

* Υποστήριξη τεσσάρων οικογενειών με βασικά είδη με βεβαιωμένη ανάγκη από μέλη του ραδιοφώνου 

 

* Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στην ενορία του Αποστόλου Παύλου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση οικογενειών

 

* Παροχή νωπής τροφής για την ενίσχυση του έργου υποστήριξης απόρων οικογενειών στην ενορία Αγίου Γεωργίου Βασιλικών​​ 

 

* Παροχή εισιτηρίων σε ψυχαγωγικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε ανέργους μέσω του δικτύου συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει με χώρους πολιτισμού.

 

* Συμμετοχή ως εθελοντές και ως χορηγοί επικοινωνίας στη μεγάλη συναυλία "Περνάμε τα σύνορα" που διοργανώθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για τη συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες. 

 

2014

* Παροχή τροφίμων στην ενορία του Αγίου Γεωργίου στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, κατόπιν έκκλησης του Πατέρα Σταύρου για την υποστήριξη τοπικών οικογενειών.

* Οικονομική συμμετοχή του ραδιοφώνου στα έξοδα αποκατάστασης νεαρού άντρα από ατύχημα, σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης.

 

2013

* 2η Γιορτή της Συνανθρωπίας στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Mε τα έσοδα της εκδήλωσης αγοράστηκαν και  διανεμήθηκαν τρόφιμα σε οικογένειες που εντοπίσαμε ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για είδη πρώτης ανάγκης.

* Ενισχύσαμε και συμβάλλαμε στην κινητοποίηση ανθρώπων και φίλων του σταθμού, για την χειρουργική επέμβαση ενός παιδιού ηλικίας 14 ετών, με σοβαρότατο πρόβλημα καρδιάς, του οποίου οι γονείς είναι άνεργοι. Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτή η επέμβαση.

* Ενίσχυση οικογενειών με τρόφιμα.

Προσφορά γάλακτος για βρέφη σε κουτιά στην Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ για την ενισχύση άπορων μητέρων.

 

2012

* Σύμπραξη του StarClassic Radio με τους Εθελοντές Πολιτισμού που προσφέρουν πολύτιμο έργο στο Αγγελοχώρι και τις γύρω περιοχές με δωρεάν προγράμματα μουσικής, ζωγραφικής, κατασκευών, πλεξίματος, χορωδίας για παιδιά και ενήλικες, με τη διοργάνωση πολιτιστικών δρώμενων και την υποστήριξη με τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης πάνω από 60 οικογενειών.

* To StarClassic Radio συμμετείχε στις δράσεις των Εθελοντών Πολιτισμού "Ο Αη Βασίλης θά' ρθει πάλι" & "Εθελοντές μάγειροι και ζαχαροπλάστες" προσφέροντας χριστουγεννιάτικα είδη για τα παιδιά.

* Μέλη της ομάδας του StarClassic Radio, συνόδεψαν 4 παιδιά για την παρακολούθηση της παρουσίασης του παιδικού βιβλίου του Άρη Δημοκίδη, "Το Πρωτοχρονιάτικο Διαστημόπλοιο", που πραγματοποιήθηκε στο NOESIS.

* Προσφορά ειδών ρουχισμού και νεοαγορασθέντων παπουτσιών στο "Φάρο του Κόσμου", όπου φιλοξενούνται 6 παιδιά υπό την επίβλεψη του Πατέρα Αθηναγόρα, στην ενορία Αγίου Νεκταρίου, Δενδροπόταμου, Θεσσαλονίκης. Τα μέλη της ομάδας πρόσφεραν επίσης γλυκά και κεράσματα σε 25 παιδιά της ενορίας.

* Οικονομική συμμετοχή του ραδιοφώνου για την κάλυψη εξόδων που αφορούν είδη πρώτης ανάγκης προς μεμονωμένα άτομα των οποίων τα στοιχεία με βάση το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων είναι προσβάσιμα αποκλειστικά με ειδική εξουσιοδότηση από το Ελληνικό κράτος.

* Προσφορά μερίδων φαγητού σε παιδιά και γονείς στις ενορίες Αγίου Παύλου, Αγίων Αναργύρων και Μονής Βλατάδων.

* Αγορά και προφορά ειδών γάλακτος και βρεφικών τροφών κρέμας στο Ίδρυμα "Ανύπαντρη Μητέρα", στην ενορία Αγίου Μάρκου Θέρμης.

* Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και φαγητού σε 14 οικογένειες στις περιοχές Βασιλικών, Ευόσμου και Τούμπας Θεσσαλονίκης.

* Προσφορά φαρμάκων, ειδών ρουχισμού και παιγνιδιών στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της κίνησης " Η Θεσσαλονίκη αλλιώς " στην οποία συμμετείχαν και συνεργάστηκαν εθελοντικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, όπως : Άρτος & Δράση, Άρσις, Γιατροί χωρίς σύνορα κα..

* Έναρξη του Προγράμματος Πολιτιστικής Υποστήριξης Παιδιών & Οικογενειών μέσω της προσφοράς εισιτηρίων και προσκλήσεων για την πρόσβαση παιδιών & οικογενειών με οικονομική στενότητα σε πολιτιστικά δρώμενα & θεάματα.

*  Οικονομική ενίσχυση του Ιερού Ναού Αγίου Παύλου, Άνω Πόλεως, Θεσσαλονίκης, για την αγορά τροφίμων.

*  Υποστήριξη μεμονομένων οικογενειών της πόλης της Θεσσαλονίκης, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

 

2011

* Συμμετοχή της ομάδας του StarClassic Radio στο μοίρασμα τροφίμων σε οικογένειες της ενορίας του Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο, προσφέροντας τρόφιμα και προσωπική εργασία.

* Οικονομική ενίσχυση του Ιερού Ναού Αγίου Παύλου, Άνω Πόλεως, Θεσσαλονίκης, για την αγορά τροφίμων.

 

2010

* Προσφορά τροφίμων, ειδών ένδυσης και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε μητέρες και παιδιά φιλοξενούμενα στο Ίδρυμα "Ευαγγελιστής Μάρκος".

* Συμμετοχή της ομάδας του StarClassic Radio στο μοίρασμα τροφίμων σε 200 οικογένειες της ενορίας του Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο, προσφέροντας τρόφιμα και προσωπική εργασία.

 

2009

* Υποστήριξη μεμονωμένων οικογενειών της πόλη της Θεσσαλονίκης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

* Προσφορά τροφίμων, ειδών ένδυσης και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε μητέρες και παιδιά φιλοξενούμενα στο Ίδρυμα "Ευαγγελιστής Μάρκος".

 

*****

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers