ΆρθραΗμερομηνία: 27-10-2016 Οικιακή συσκευή εναλλακτικής ενέργειας

Οικιακή συσκευή εναλλακτικής ενέργειας

 

 

Μια νεοφυής εταιρεία από την Αργεντινή που σχεδιάζει ανεμογεννήτριες για αστικές και ημιαστικές περιοχές, η Semtive, παρουσίασε μια «πράσινη» ενεργειακή λύση ιδανική για οικιακή χρήση, αλλά και αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας.

Χάρη σε μια ανεμογεννήτρια κάθετου άξονα που λειτουργεί σε χαμηλές ταχύτητες ανέμων και ένα φωτοβολταϊκό πάνελ αυτή η συσκευή μπορεί να αποθηκεύσει ανανεώσιμη ενέργεια συνολικής ισχύος 2500 Βατ.

Η ενέργεια αυτή επαρκεί για να τροφοδοτήσει ένα ψυγείο επί 24 ώρες ή να φορτίσει ταυτόχρονα διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές επί οκτώ ώρες. Οι γεννήτριες ζυγίζουν λιγότερο από 75 κιλά, συναρμολογούνται εύκολα και δεν παράγουν καπνό ή ηχορρύπανση.

Επειδή ακριβώς δεν χρειάζονται άλλα καύσιμα πέρα από τον ήλιο και τον άνεμο αυτές οι ευέλικτες συσκευές θεωρούνται ιδανικές ενεργειακές λύσεις σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία τα υβριδικά αιολικά-φωτοβολταϊκά συστήματα είναι κατασκευασμένα από υλικά αρίστης ποιότητας, η συναρμολόγησή τους είναι εύκολη και σε ποσοστό 95% είναι ανακυκλώσιμα.

Πηγή: http://www.econews.gr/

 

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ "ΑΡΣΙΣ"
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ"
Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας!
Θεατρικός Σύλλογος
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Υπέροχη Ελλάδα...
Copyright © 2017 Starwalkers