ΆρθραΗμερομηνία: 08-01-2017 Διαγωνισμός πιάνου

Διαγωνισμός πιάνου

 

 

2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΑΝΟΥ για παιδιά

j u n i o r  p i a n o  c o n t e s t

Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η 18-19 Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Υ  2017

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ STARCLASSIC RADIO


Ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου για παιδιά – Junior Piano Contest 2017, διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του διαγωνισμού υπογράφει η κ. Έλλη Ζαχαροπούλου. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα τέχνης της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα αναμένεται και θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

“Με ιδιαίτερη χαρά η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης υποδέχεται στους χώρους της και διοργανώνει από κοινού με τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου για παιδιά (Junior Piano Contest 2017). Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, καθ’ όλα τα εκατόν σαράντα  πέντε χρόνια της ζώσας και δρώσας πορείας της, συνεπής στον ανθρωποκεντρισμό της και εμφορούμενη, όχι από την ελεημονούσα περί φιλανθρωπίας αντίληψη, αλλά από την υψοποιό του συνανθρώπου θεώρηση ότι αυτός, στην κλίμακα των αξιών, κατέχει την υψηλότερη βαθμίδα. Και αυτή ακριβώς η θεώρηση την κάνει να περιλαμβάνει στα πρωτάγματα της παρεμβατικής της την παιδεία και τον πολιτισμό. Τον πολιτισμό σε όλες του τις μορφές και σε όλες του τις εκφορές. Με αυτές τις ευθυνοφόρες θέσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης καταθέτει μία ακόμη πρόταση πολιτισμού στηρίζοντας τη συγκεκριμένη διοργάνωση – θεσμό, τον «2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου για παιδιά». Τα παιδιά προς τα οποία οφείλουμε την ιδιαίτερη ευαισθησία μας και χρωστάμε το δικαίωμά τους στο όνειρο. Με αυτές τις σκέψεις συγχαίρουμε και ευχαριστούμε την εμπνεύστρια του θεσμού και υπεύθυνη της διοργάνωσης κυρία Έλλη Ζαχαροπούλου για ό,τι φωτεινό και  ωραίο προσφέρει στον πολιτισμό της πόλης και του λαού της.”

                                                                                             Λεωνίδας Γ. Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Φ.Α.Α.Θ.

“Ο 2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΑΝΟΥ για παιδιά - Junior Piano Contest 2017 - θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2017, στον απόηχο του 1ου που μας χάρισε τα πιο αισιόδοξα συναισθήματα με τις συμμετοχές των διαγωνιζομένων να υπερβαίνουν κάθε προσδοκία και με τις εξαιρετικά αξιόλογες επιδόσεις των νεαρών πιανιστών. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτού του θεσμού και συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν, ώστε να ενισχυθεί με τον καλύτερο τρόπο, ο μουσικός λόγος των νεαρών ταλαντούχων μουσικών επί σκηνής.”

                                                                         Έλλη Ζαχαροπούλου, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διαγωνισμού


Διοργάνωση

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ: Αγ. Σοφίας 38, Τ.Κ. 54622 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 220 700 / 2310 277 911 - fax: 2310 277 768 

email: faath@otenet.gr                                                                                                                                                                                               

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΩΔΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

email: saoth1953@yahoo.com

 

Οργανωτική επιτροπή

Καλλιτεχνική διευθύντρια: Έλλη Ζαχαροπούλου

Συντονιστική επιτροπή: Θέλξη Ματίκα, Ζωή Κισκίνη, Αρετή Βώκου, Φίλιππος Πάτρας, Μπάμπης Τραπεζανλίδης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτρης Οικονόμου, τηλ. 6975 644 979

Γραμματειακή Υποστήριξη: Φ.Α.Α.Θ.

Ομάδα Επικοινωνίας με τα Μουσικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ( Ελλάδας και Αλλοδαπής): Άννα-Μαρία Κουγιουμτζόγλου, Άννα Γαβριηλίδου, Άννα Βερεσετζίδου.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://juniorpianocontest20171.webnode.gr/
FACEBOOK: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου για Παιδιά
E-MAIL: junpianocont@gmail.com

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Η μέγιστη χρονική διάρκεια του προγράμματος δεν πρέπει να ξεπερνά την οριζόμενη. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα να παρέμβει σε περίπτωση υπέρβασης του προκαθορισμένου χρόνου εκτέλεσης έργου για κάθε κατηγορία.
  1. Η ερμηνεία όλων των έργων είναι υποχρεωτική από μνήμης.
  1. Ο διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα επιλογής της σειρά εκτέλεσης των έργων.
  1. Η σειρά εμφάνισης για όλες τις κατηγορίες, θα οριστεί με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μία μέρα πριν την έναρξη του διαγωνισμού.
  1. Το πρόγραμμα των διαγωνιζομένων να παραδοθεί φωτοτυπημένο μέσα σε φάκελο, συνοδευόμενο από μια φωτοτυπία του δελτίου ταυτότητας ή του πιστοποιητικού γεννήσεως του υποψηφίου.
  1. Η κριτική επιτροπή είναι πενταμελής και τα ονόματα των μελών της επιτροπής θα ανακοινωθούν με την έναρξη του Διαγωνισμού. Η επιτροπή είναι αρμόδια για την διευθέτηση οποιουδήποτε θέματος προκύψει σχετικό με την διεξαγωγή του διαγωνισμού.
  1. Θα δοθούν 1ο, 2ο, 3ο βραβείο και έπαινοι. Στη Γ' κατηγορία θα δοθούν και χρηματικά έπαθλα.
  1. Οι διαγωνιζόμενοι που θα διακριθούν με κάποιο βραβείο ή έπαινο θα πρέπει να παρευρίσκονται στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία μέρα του διαγωνισμού.

 

                                                                                  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


1. Δικαίωμα συμμετοχής για κάθε κατηγορία έχουν:
Κατηγορία Α: Όσοι γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2006
Κατηγορία Β: Όσοι γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2003
Κατηγορία Γ: Όσοι γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2001

2. Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται από το πρόγραμμα ρεπερτορίου του διαγωνιζόμενου φωτοτυπημένο μέσα σε φάκελο, καθώς επίσης και από μια φωτοτυπία του δελτίου ταυτότητας ή του πιστοποιητικού γεννήσεως του υποψηφίου.

3. Το ποσό της συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι 30Ε για την Α' Κατηγορία και 40Ε για τις κατηγορίες Β' και Γ'.

4. Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των αιτήσεων είναι η 11η Φεβρουαρίου 2017. Το αντίτιμο της συμμετοχής καταβάλλεται αποκλειστικά με κατάθεση στον λογαριασμό του Σ.Α.Ω.Θ στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας: IBAN: GR 5301102100000021048025353. Η αίτηση συμμετοχής, συνοδευόμενη υποχρεωτικά από την τραπεζική απόδειξη κατάθεσης, πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικά στο e-mail: junpianocont@gmail.com είτε στη γραμματεία της Φ.Α.Α.Θ.

5. Ο διαγωνισμός για κάθε κατηγορία περιλαμβάνει δύο γύρους, προκριματικό και τελικό γύρο.

6. Η σειρά εμφάνισης των διαγωνιζομένων για όλες τις κατηγορίες, θα οριστεί με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη του διαγωνισμού.

7. Η κριτική επιτροπή είναι πενταμελής και τα ονόματα των μελών της επιτροπής θα ανακοινωθούν μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

 

 

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers