Άρθρα



Ημερομηνία: 21-08-2017 Chocolate banana “nice cream”

Chocolate banana “nice cream”

 

Υλικά:

 

1 ώριμη μπανάνα


Γάλα αμυδάλου/καρύδας ή αγελαδινό


½ κουταλιά σούπας σκόνη κακάο


Μέλι

 

Ξεκινάμε!


Κόβουμε τη μπανάνα σε κομμάτια, τα απλώνουμε σε λαδόκολλα μέσα σε ένα πιάτο (για να ξεκολλάνε μετά πιο εύκολα) και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για μισή μέρα. Όταν παγώσουν εντελώς, τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε μισή κουταλιά της σούπας κακάο, μισό σφηνάκι γάλα και 1 ή 1,5 κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατεύουμε ξανά με το μπλέντερ. Επίσης, αφού έχει ανακατευτεί στο μπλέντερ, μπορούμε να προσθέσουμε ό,τι άλλο θέλουμε (πχ: κομμάτια μπισκότου, ψιλοκομμένη φράουλα κ.λ.π) και να ανακατέψουμε ελαφρά με ένα κουτάλι. Το παγωτό είναι έτοιμο να το σερβίρουμε, αλλά αν δεν το θέλουμε τόσο μαλακό το βάζουμε ξανά στην κατάψυξη για 2 περίπου ώρες, μέχρι να σκληρύνει. Αυτή η συνταγή βγάζει 1 μερίδα παγωτό. Αν θέλουμε περισσότερο, διπλασιάζουμε ή τετραπλασιάζουμε τη συνταγή.

Δεν είναι τέλειο;

Γευστικές προτάσεις από την Εύα Σαραμούρτση

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ "ΑΡΣΙΣ"
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Θεατρικός Σύλλογος
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Υπέροχη Ελλάδα...
Copyright © 2017 Starwalkers