ΆρθραΗμερομηνία: 04-11-2017 Αφηγήσεις παραμυθιών μες στο Νοέμβρη

Αφηγήσεις παραμυθιών μες στο Νοέμβρη

 

 Αφηγήσεις το Νοέμβρη

ThessPuppet 2017

 

Mε την παράσταση - αφήγηση «Το μυστικό, το όνειρο και της ευχής τ΄ αστέρι» για παιδιά,εφήβους, γονείς, ενήλικες, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις 19:00 στο θέατρο «Άνετον», η Action Art συμμετέχει στο THESSPUPPET FESTIVAL ‘17», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Θεσσαλονίκης. Για δεύτερη φορά στην Θεσσαλονίκη: 11 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!

Η Action Art είναι γνωστή για το έργο της στον χώρο της αφήγησης παραμυθιών από όλον τον κόσμο με τεχνικές διάδρασης και εμψύχωσης που αναδύουν όλη την ομορφιά και την ποικιλότητα των πολιτισμών, δημιουργώντας σταυροδρόμια επικοινωνίας μαγικά... σαν παραμύθια...

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ STARCLASSIC RADIO


Μια παράσταση για παιδιά, εφήβους, γονείς, ενήλικες, με παραμύθια που ανήκουν στην παγκόσμια άυλη κληρονομιά , όπου η τέχνη της αφήγησης, της μουσικής και του τραγουδιού- της ερμηνείας, συναντώνται για να συνομιλήσουν  και να υφάνουν το δικό τους παραμύθι, με την αφηγήτρια Ροδάνθη Δημητρέση, την εξαίρετη ερμηνεύτρια Γιούλα Μιχαήλ και τον καταξιωμένο μουσικό Θανάση Μπιλιλή.  Στην παράσταση θα φιλοξενηθούν φυσικοί αφηγητές, Kristina Hakobyan (Αρμενία) και Philippe Ilpoudo (Μπουργκίνα Φάσο)  που θα αφηγηθούν στη μητρική τους γλώσσα παραμύθια από τη χώρα τους  με μετάφραση – συναφήγηση.


Θα παρουσιαστούν τέσσερα ιδιαίτερα παραμύθια από το παγκόσμιο ρεπερτόριο και δύο παραμύθια από την Μπουργκίνα Φάσο και την Αρμενία πλαισιωμένα από τους ελεύθερους αυτοσχεδιαστικούς μουσικούς δρόμους του πιάνου και της φωνής.


Και άλλες αφηγήσεις το Νοέμβριο:
 
«…και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»
με λαϊκά παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο
31/10, 2/11, 7/11, 14/11,30/11 


Η Ροδάνθη Δημητρέση αφηγήτρια, εικαστικός, παιδαγωγός, η Χρυσάνθη Βουδούρη και άλλα μέλη της ομάδας του Εργαστηρίου Αφήγησης της Action Art θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα «…και ζήσανε αυτοί καλά   κι εμείς καλύτερα», με λαϊκά παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο.

Στόχος του προγράμματος  η αλληλεπίδραση και επικοινωνία, την ώρα της αφήγησης, την ώρα που το παραμύθι ζωντανεύει στο χώρο της φαντασίας, του συναισθήματος, της τρυφερότητας, εκεί όπου κτίζεται η συντροφικότητα και πλάθονται σχέσεις δημιουργικές

Για παιδιά νηπιαγωγείου και από Α' έως Γ΄ τάξεων του δημοτικού. Δυνατότητα συμμετοχής: έως 40 παιδιά. Διάρκεια προγράμματος μία ώρα.


31/10, 7/11,Τρίτη στις 9:30 π.μ,

στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθ. Αμύνης 27, 231 331 8570)


2/11,30/11,Πέμπτη στις 18:30, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3231 032 4666)

 

14/11,Tρίτη στις 9:00 π.μ., στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Γ.Βαφοπούλου3, 2310 424132)

 

Eίσοδος Ελεύθερη

 

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers