ΆρθραΗμερομηνία: 20-12-2017 Σχολές Επιχειρηματικότητας

Σχολές Επιχειρηματικότητας 
 
H 5ηΣχολή Επιχειρηματικότητας επισκέφτηκε τον Δεκέμβρη για πρώτη φορά τον Βόλο, όπου περισσότεροι από 80 νέοι,επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδίασαν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο μέσα σε μόλις 5 ημέρες.
 
Η πρωτοβουλία αυτή της διεθνούς ΜΚΟ ThinkYoung υλοποιείται στη χώρα μας από τo2015, όπου περισσότεροι από 400 νέοιαπό όλη τη χώρα έχουν αναπτύξει επιχειρηματικές ιδέες στο πλαίσιο της Σχολής, και έχουν γνωρίσει στη πράξη πώς στήνεται μια πραγματική επιχείρηση.
 
Με σταθμούς την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο, το Ίδρυμα της Coca-Cola (ΤheCoca-ColaFoundation) και η Coca-Cola στην Ελλάδα, έχουν δώσειτην ευκαιρία σε νέους 18-35 ετών ναέρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του επιχειρηματικού τους ονείρου.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με καταξιωμένους επιχειρηματίες, να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό πλάνοκαι να το παρουσιάσουν μπροστά στη κριτική επιτροπή, κερδίζοντας δώρα, αλλά πάνω από όλα την πολύτιμη αυτή εμπειρία της Σχολής!
 
Ποιος είναι όμως ο στόχος μιας Σχολής που καταπιάνεται με την επιχειρηματικότητα, δε λειτουργεί με  το καθιερωμένο  μοντέλο  καθηγητή-μαθητή, αλλά  βασίζεται  στη δημιουργικότητα, τη διάθεσή για δουλειά και αφοσίωση των συμμετεχόντων;
 
Σε μια εποχή που οι νέοι αναζητούν ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους αλλά και να μάθουν, η Coca-Colaστηρίζει πρωτοβουλίες που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα, η οποία αποτελεί έναν βασικό πυλώνα στην ανάπτυξη της οικονομίας.
 
Παράλληλα, βοηθάει  τους  νέους  να  αποκτήσουν εφόδια που θα τους προετοιμάσουν κατάλληλα για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας αλλά και γιατί όχι, μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά τους να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
 
Το 2018, το ταξίδι της Σχολής Επιχειρηματικότητας συνεχίζεται στην Πάτρα από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου, και τη Θεσσαλονίκη, από τις 19 έως τις 23 Μαρτίου.Όραμα της Coca-Colaείναι να προσφέρει ευκαιρίες στους νέους της χώρας μας, μέσα από τη προώθηση  πρωτοβουλιών, όπως  είναι  η Σχολή  Επιχειρηματικότητας. 
 
Στόχος είναι  να συνεχίσει να αποδεικνύει πως με θέληση, προσήλωση και τη κατάλληλη στήριξη οινέοι μπορούν να κατακτήσουν το όνειρό τους και να διεκδικήσουν το μέλλον τους.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τις επόμενες Σχολές Επιχειρηματικότητας μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.entrepreneurshipschool.com/
 
Πηγή: tvxs.gr 
 

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers