ΆρθραΗμερομηνία: 15-05-2018 Το StarClassic Radio στην 6η Γιορτή Πολυγλωσσίας

Το StarClassic Radio στην 6η Γιορτή Πολυγλωσσίας

 

Το StarClassic Radio, στα πλαίσια της  6ης Γιορτής Πολυγλωσσίας, ενός θεσμού της πόλης της Θεσσαλονίκης τον οποίο στηρίζει από τα πρώτα του βήματα, οργανώνει μια  ανοιχτή συζήτηση, Σάββατο 19 Μαΐου, 12 το μεσημέρι στο «Γυάλινο» ( τον παλιό Παιδικό Σταθμό) στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης  και καλεί φίλους και συνεργάτες σε ένα νέο βήμα ανοιχτής συζήτησης.

Ελάτε να μοιραστούμε, ο καθένας από το  δικό του τομέα (την τέχνη, την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα, την εκπαίδευση, τη φιλοσοφία, τον εθελοντισμό κ.α.)  τη διάσταση της παιδαγωγίας που προκύπτει μέσα από τη δράση μας.  Ό,τι κάνουμε είναι παιδαγωγικό και δημιουργεί συνθήκες συντονισμού μεταξύ των ανθρώπων ώστε μέσα από τη συνεργασία να αναπτύσσεται  μια κοινή συνισταμένη καλού, με την έννοια μιας δυναμικής εντός της κοινωνίας που προάγει την ελευθερία, τη δημιουργικότητα και την ειρηνική διάθεση των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος γίνεται δάσκαλος και κάθε δάσκαλος παραμένει μαθητής στα πλαίσια αυτού που λέμε συνεκπαίδευση, δίνοντας συνεχώς, μέσα από την ανάλυση και κυρίως τη σύνθεση, νέες ερμηνείες.

Ελάτε να καταθέσουμε την νέα μας ερμηνεία, το τώρα της αγάπης μας για αυτά που κάνουμε,  μέσα στη διάσταση αυτής της παιδαγωγικής που εκφράζουμε και δεχόμαστε συνεχώς ο ένας από τον άλλον.

Τη συζήτηση θα χαιρετίσει  ο Αντιδήμαρχος  Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, κος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

 

Είσοδος ελεύθερη…

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers