ΆρθραΗμερομηνία: 14-02-2012 Εκδήλωση για τον αυτισμό στο Πανόραμα

Εκδήλωση για τον αυτισμό στο Πανόραμα

 

Η κα Αναστασία Βαρσαμοπούλου, καλεσμένη της παραγωγού Βαλεντίνας Πεγκλίδου στην εκπομπή "Ένας κόσμος ζωντανός" την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. μας μιλά για το φάσμα των αυτιστικών διαταραχών, τη διάγνωση, την αντιμετώπιση και την καθημερινότητα που βιώνει μια οικογένεια που εχει ένα παιδί με αναπτυξιακές δυσκολίες.

Επίσης, μας παρουσιάζει το σύλλογο ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ της οποίας είναι πρόεδρος και το επικείμενο εκπαιδευτικό εργαστήρι που θα πραγματοποιηθεί στις 19/2/2012 στο δημαρχείο πανοράματος.

Η ίδια είναι μητέρα αυτιστικού παιδιού και ψυχολόγος - σύμβουλος ψυχικής υγείας

Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε στο αρχείο εκπομπών 

  Δελτίο Τύπου για το Εκπαιδευτικό Εργαστήριο 

Μια από τις δραστηριότητες του συλλόγου μας είναι η λειτουργία Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου. Σκοπός μας είναι η εκπαίδευση, η ενημέρωση, και ψυχολογική στήριξη των ίδιων των ατόμων με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές και των ανθρώπων του περιβάλλοντός τους. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται: γονείς, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες υγείας, εθελοντές, φίλοι!

2ο Εργαστήριο
Εισηγήτρια : Μπέκα Αναστασία, Παιδοψυχίατρος, Διευθύντρια του Ψυχιατρικού τμήματος παιδιών και εφήβων, του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου
Θέμα : «Διαταραχές του φάσματος του αυτισμού. Η αναγκαιότητα της πρώιμης διάγνωσης.»
Ημέρα : Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012, στις 17.00 στο πολιτιστικό κέντρο Πανοράματος Απ. Σαμανίδη Νέο Δημαρχείο Πανοράματος, του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους το επιθυμούν! Σε όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου Θα υπάρχει ταυτόχρονη δημιουργική απασχόληση από ειδικούς παιδαγωγούς, για όλα τα παιδιά και εφήβους που θα έρθουν με τους γονείς τους! Κουκλοθέατρο για τους μικρότερους φίλους μας, εκπαιδευτικό παιχνίδι για τους μεγαλύτερους, φιλική συντροφιά για τους εφήβους μας!
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ. 6934017730
e-mail: drasi@autism-action.gr
Ιστοσελίδα: http://www.autism-action.gr

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ "ΑΡΣΙΣ"
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ"
Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας!
Θεατρικός Σύλλογος
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Υπέροχη Ελλάδα...
Copyright © 2017 Starwalkers