ΆρθραΗμερομηνία: 01-06-2009 Άγγελοι. ενέργειες, βοήθεια, παρουσίες.

Άγγελοι. ενέργειες, βοήθεια, παρουσίες.

 

«Είσαι ένας άγγελος»! χαρακτηρίζουμε αυθόρμητα κάποιον που έκανε  μια καθημερινή πράξη καλοσύνης χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα. Περιέχει τόση αλήθεια αυτή η απλή εκδήλωση ευγνωμοσύνης, έτσι όπως έρχεται με τα λόγια μας στο φως, που αξίζει να γνωρίζουμε πόσους θησαυρούς κρύβει μέσα της. 

Όντα πνευματικά και άυλα, οι Άγγελοι, παραμένουν για μας, τους ανθρώπους, περιβεβλημένα με το μυστήριο που τους χαρίζει η ιστορία των θρησκειών. Ωστόσο σύμφωνα με τους θνητούς που πέτυχαν να επικοινωνούν μαζί τους και διαθέτουν μια πιο σαφή εικόνα για τη φύση τους, πρόκειται για διαρκείς πνευματικές παρουσίες στη γήινη διάσταση, οι οποίες έχουν σαν αποστολή να βοηθούν τους ανθρώπους να ενωθούν με τον ανώτερο εαυτό τους.

Γεννήθηκαν από την ένωση της Θεϊκής σκέψης με το ιερό ανέσπερο φως, δεν έχουν φύλο, ούτε και ελεύθερη βούληση. Οι ενέργειες, μέσα από τις οποίες λειτουργούν έχουν ποικίλες ιδιότητες. Όλες όμως αποσκοπούν στον εξαγνισμό των ενεργειακών μας κέντρων, ώστε να περάσουμε σε ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας. Συνεργάζονται με τον ανώτερο εαυτό μας που είναι πλασμένος «κατ'εικόνα και ομοίωση» του Θεού.

Οι Άγγελοι ζουν και κινούνται στην πέμπτη διάσταση και εργάζονται ακούραστα για το δημιουργικό έργο του Θεού. Στην ίδια διάσταση βρίσκεται και ο ανώτερος εαυτός μας, του οποίου εμείς, εδώ στη γη είμαστε συμπυκνωμένη ενέργεια των ψυχικών προβολών του. Η ενσάρκωσή μας στον κόσμο της ύλης, έχει σκοπό την επανένωση μαζί του μέσα από μια σειρά επίπονων μαθημάτων και εμπειριών. Αυτό είναι και το ουσιαστικό έργο των Αγγέλων. Να μεσολαβήσουν δηλαδή, μεταξύ της ανθρώπινης φύσης και της θεϊκής της ουσίας, ώστε να επιτευχθεί η υψηλότερη μύηση:η επιστροφή της ψυχής στο ανώτερο πνεύμα.
             ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΓΓΕΛΩΝ

Βρίσκονται συνέχεια κοντά μας και προσπαθούν με τις ενέργειές τους να ευθυγραμμίσουν τις επιλογές και τις σκέψεις μας με την ατραπό που οδηγεί στη θέωση. Η παρουσία τους στη ζωή μας είναι διάχυτη όλες τις μέρες και κάθε στιγμή. Αρκεί να αποκτήσουμε την ικανότητα να αποκωδικοποιούμε τα μηνύματα που μας στέλνουν, με πολύ απλό τρόπο.

Μπορεί να είναι μια εξαίσια ευωδιά, ένα άγγιγμα σαν χάδι στα μαλλιά ή το μάγουλο, μια έμπνευση που φωτίζει ξαφνικά ένα πρόβλημά μας, ένα υπέροχο όνειρο, το οποίο αφήνει μια γεύση πρωτόγνωρης ευτυχίας. Ίσως είναι  πάλι ένα τραγούδι που θα ακούσουμε το πρωί, μια σελίδα βιβλίου που θα βρεθεί «τυχαία» ανοιγμένη μπροστά μας, δυο κουβέντες από μια συνομιλία αγνώστων, ένα κομμάτι μουσικής ή μια πνοή δροσερής αύρας.

Οι Άγγελοι  μας μιλούν με σύμβολα για να κατανοήσουμε τις ιδέες του Θεού, αφού δεν διαθέτουν  ανθρώπινες ιδιότητες. Αγαπούν και θαυμάζουν τους ανθρώπους γιατί οι ίδιοι αδυνατούν να βιώσουν συναισθηματικές συγκρούσεις .Ζουν μέσα σε μια διαρκή αγάπη και έλκονται προς εμάς από κάθε θετική μας σκέψη. Αντίθετα λυπούνται με τις αρνητικές μας ενέργειες και προσπαθούν να αποτρέπουν οποιαδήποτε σκοτεινή σκεπτομορφή δημιουργεί ο κατώτερος εαυτός μας. Η χαοτική μας πλευρά που καλύπτεται από φόβους και ανασφάλειες, οι οποίες οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές και εμποδίζουν τη ροή της  ενέργειας να κινείται μέσα στο  κανάλι επικοινωνίας με το θεϊκό πνεύμα.

Πλησιάζουν τις γήινες υπάρξεις σε μια περίμετρο προστατευτικής ακτίνας γιατί είναι αδύνατον για αυτούς να υποφέρουν τις μολυσμένες αναθυμιάσεις της ύλης. Όμως, μας χωρίζει από εκείνους μόνο μια λεπτή ενεργειακή γραμμή, την οποία είναι αποκλειστικά θέμα δικό μας να ξεπεράσουμε και να βρεθούμε σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους.

          

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Οι σκέψεις, οι πράξεις μας και κάθε στοιχείο που ελευθερώνεται από το υποσυνείδητο καθημερινά, είναι ένα είδος εξετάσεων που μπορεί με επιτυχία να ενεργοποιήσει την επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας και να εξαλείψει τις οφειλές από το κάρμα προηγούμενων ζωών. Αρκεί να λειτουργούμε με αθωότητα και να μειώνουμε την εγωική μας προσωπικότητα, βιώνοντας την ενότητα με όλη τη δημιουργία.

Οι Άγγελοι ενσαρκώνονται μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος, κομίζοντας στους ανθρώπους σημαντικά μηνύματα. « Εσείς οι ίδιοι διαμορφώνετε την πραγματικότητα με τις επιλογές σας» μας λένε. «Τα πάντα μπορούν να προβληθούν στο φως. Τίποτα δεν είναι πολύπλοκο. Είναι θέμα σκέψεων και προσωπικών οραμάτων να δημιουργήσετε τον παράδεισο, από αυτήν ακόμα την τρίτη διάσταση στην οποία βρίσκεστε στη γη.»

Με τη διαρκή επίκληση των Αγγέλων, εκπαιδευόμαστε στην πνευματική καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό μας, ο οποίος  φωτίζει τις επιλογές μας, ώστε να είναι ορθότερες και να μην έχουν σαν συνέπεια τον πόνο. Δεν ερμηνεύουμε τα γεγονότα με άξονα το εγώ, αλλά με τη σοφία που μας χαρίζει το θείο πνεύμα. Έτσι τα δύσκολα γίνονται εύκολα, αφού μαθαίνουμε να ξεπερνάμε τη δυαδικότητα των αντιθέσεων, στην οποία υπόκειται ο φθαρτός κόσμος της γης.

Η καθημερινή επαφή με τους Αγγέλους, ισχυροποιεί  την επικοινωνία με το θεϊκό πνεύμα, που μας βοηθάει να υπερβούμε τα αστρικά πεδία της τέταρτης διάστασης.

                          ΑΣΤΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

          Πρόκειται για τα ρευστά επίπεδα που διαμορφώνονται από τις ψυχικές επιθυμίες μας και είναι ανοικτά σε κάθε είδους ρεύματα. Ο χώρος αυτός δεν υπόκειται στο χρόνο και κατοικείται από διάφορες οντότητες, όπως και από ψυχές που έχουν πεθάνει στη γη. Αλλάζει συνεχώς, ανάλογα με τις ψυχικές μας φορτίσεις και εμπεριέχει ιστορικές στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος.

 Το αστρικό επίπεδο επηρεάζει σημαντικά τη ζωή μας και είναι η διάσταση που δοκιμαζόμαστε αμέσως μετά το θάνατο, ώστε να προετοιμαστούμε για την καινούργια γήινη ενσάρκωσή μας και τα μαθήματα που θα πάρουμε, προκειμένου να ολοκληρωθούμε πνευματικά. Είναι ένα παράξενο επίπεδο, όπου το φως εναλλάσσεται με το σκοτάδι σε διάφορες κλίμακες και ο άνθρωπος βιώνει τις θετικές ή αρνητικές συνέπειες των πράξεων που έκανε στη γη. Δηλαδή τον δικό του παράδεισο ή τη δική του κόλαση.

Μέσα όμως από τον διαρκή αγώνα για την πνευματική εξέλιξη, στον οποίον συμπαραστάτες και βοηθοί είναι οι Άγγελοι, έχουμε τη δυνατότητα να υπερβούμε τον αστρικό κόσμο της τέταρτης διάστασης, επιτυγχάνοντας την ένωση με τον ανώτερο εαυτό μας και περνώντας κατευθείαν στην πέμπτη διάσταση όπου δεν χρειάζεται να ενσαρκωθούμε ξανά. Εκεί οδηγούμαστε προς το απόλυτο φως του Δέντρου της Ζωής, από το οποίο τρέφονταν οι πρωτόπλαστοι προτού επιλέξουν να γνωρίσουν τον κόσμο των αντιθέσεων, τρώγοντας από τους καρπούς του Δέντρου της Γνώσης, του Καλού και του Κακού.
                    

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ

          Εδώ και μερικά χρόνια, οι Άγγελοι άνοιξαν νέα κανάλια επικοινωνίας με τους ανθρώπους προκειμένου να περάσει ο πλανήτης της γης σε πιο υψηλές συχνότητες. Εργάζονται ακατάπαυστα για να υπενθυμίσουν στις ψυχές των ανθρώπων τη θεϊκή τους προέλευση και να τους διδάξουν πώς να εξουδετερώνουν τα κομμάτια της κατώτερης προσωπικότητας τους. Εκείνης που παρέμεινε φυλακισμένη για πολλούς αιώνες στα παιχνίδια οντοτήτων με διαφορετικές προδιαγραφές, τα οποία αποκοίμισαν τη φωτεινή και πολυδιάστατη φύση της.

Αγγελιοφόροι του Θεού, φίλοι και φωτεινοί καθοδηγητές μας οι Άγγελοι, μέσα από την κάθαρση που περνά ο πλανήτης μας αυτήν την εποχή, λαχταρούν να βιώσουμε μέχρι το τελευταίο μας κύτταρο το νόημα της διδασκαλίας του Χριστού:την ένωση της ψυχής με το θεϊκό της κομμάτι. Αρνητικές σκέψεις, αντιπαλότητες, εγωισμοί, συρρικνώνονται σιγά-σιγά μέχρι να εξαφανιστούν τελείως στο φως της συνεργασίας Αγγέλων και ανθρώπων ώστε να πραγματοποιηθούν τα λόγια του Κυρίου: «Τα θαύματα που κάνω εγώ και εσείς μπορείτε να τα κάνετε, όταν θα φτάσετε στη θέωση».

Τόνια Μασουρίδου

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers