ΆρθραΗμερομηνία: 16-11-2013 StarPool Center

StarPool Center

 

Star Pool Center: Ένα σύγχρονο κολυμβητικό κέντρο

που κάνει την κολύμβηση τρόπο ζωής!

 

Το κολυμβητήριο Star Pool Center βρίσκεται στην περιοχή του Mediteranean Cosmos (Πυλαία - Θέρμη), πλησίον του Magic Park, σε μια έκταση 8,5 στρεμμάτων με 2 πισίνες, γυμναστήριο, υπαίθριο χώρο γυμναστικής–jogging, καφέ–αναψυκτήριο με υγιεινά προϊόντα διατροφής, κατάστημα κολυμβητικών ειδών και άνετο parking.

Στο κολυμβητικό κέντρο, Star Pool Center, υπάρχουν προγράμματα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά είναι ότι οι ίδιοι οι ιδρυτές  παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Οι ιδρυτές του κέντρου είναι εξειδικευμένοι και αναγνωρισμένοι στον κλάδο της κολύμβησης, με πολυετή πείρα  στο χώρο, γεμάτοι πάθος και αγάπη για το έργο τους. Χρησιμοποίησαν δε τα καλύτερα μέσα, για να δημιουργήσουν το πιο σύγχρονο κολυμβητικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα.

Το Star Pool Center διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων, 5 διαδρομών με ανοιγόμενο σκέπαστρο και απολύμανση νερού αποκλειστικά με Όζον και χρήση Η/Υ για τη ρύθμιση του PH. Με τη μέθοδο αυτή τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, με ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργικά στο χημικό χλώριο δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

Η κολύμβηση παγκοσμίως αναφέρεται ως η ιδανικότερη αθλητική δραστηριότητα για παιδιά, γιατί μπορεί να συνδυάσει ολοκληρωμένη άσκηση και ψυχαγωγία . Το πρόγραμμα Ακαδημίες Κολύμβησης προσφέρεται για παιδιά από 3.5 έως 12 χρονών και άνω. Το παιδί ανάλογα με την ηλικία του και την κολυμβητική του ικανότητα κατατάσσεται σε κάποιο από τα παρακάτω τμήματα. Οι προπονήσεις είναι δυο έως τρεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με το επίπεδο. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα στους γονείς να κολυμπήσουν μαζί με το παιδιά τους.

Η αποστολή του Star Pool Center είναι να ενισχύσει την προσωπικότητα και τη φυσική ικανότητα των παιδιών, να κολυμπήσουν και να παίξουν μέσα από μια διαδικασία ανακάλυψης προσανατολισμού.

 

 

 

 
Οι Προπονητές μας

 

ΝΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μέλος της Εθνικής Ομάδος παίδων-νέων-ανδρών από το 1989-1999.

Πανελληνιονίκης από το 1989-1998 (κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ στο πρόσθιο)

 

ΘΩΪΔΟΥ ΕΛΕΝΑ

Κολυμβήτρια στην ομάδα του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ Θες/νίκης από το 1978-1992.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής ομάδας.

 

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΩ

1978 έως 1986 στον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (Πρωταθλήτρια Ελλάδος)

 

ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

1979 έως 1990 στον Α.Σ. ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης (Πρωταθλητής Ελλάδος και εθνική ομάδα νέων 1984 – 1988)

 

 

 

Κολύμβηση Ενηλίκων

Κολύμπα για τη ζωή σου !!!

Η κολύμβηση αποτελεί την ιδανικότερη άσκηση για όλες τις ηλικίες όταν γίνετε σωστά. Μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, προσφέρει ευεξία και ψυχική ισορροπία, δυναμώνει το σώμα, θεραπεύει τους τραυματισμούς, καίει λίπος και ταυτόχρονα χαρίζει χρόνια ζωής και ζωή στα χρόνια. Κράτα την αναπνοή σου και βούτα στην αιωνιότητα.

 

Ελεύθερη κολύμβηση

 Το κολύμπι είναι αναγκαιότητα και τρόπος ζωής για όλες τις ηλικίες

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών που θέλουν να κολυμπήσουν ελεύθερα τις ώρες του κοινού. Θα υπάρχει πάντοτε στο χώρο της πισίνας προπονητής – ναυαγοσώστης για οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή.

 

Πρόγραμμα Εκμάθηση Ενηλίκων σε group

Ποτέ δεν είναι αργά...!!! Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών που θέλουν να μάθουν να κολυμπούν σωστά όλα τα στυλ κολύμβησης. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με τη καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας η εκμάθηση κολύμβησης γίνεται διασκέδαση. Τα μαθήματα γίνονται σε γκρουπ ολιγομελή με προκαθορισμένες ώρες και ήμερες της εβδομάδας. 

Το μάθημα διαρκεί 45’ λεπτά με προπονητή

 

Master & Marathon swim

Το Master & Marathon swim είναι ένα οργανωμένο πρόγραμμα κολύμβησης για ενήλικες όλων των ηλικιών. Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες όλων των κολυμβητών και να προάγει την υγεία και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης μέσα από δομημένη προπονητική διαδικασία. Οι κολυμβητές θα κατατάσσονται σε γκρουπ δυναμικότητας σε προκαθορισμένες ώρες του προγράμματος κοινού. Με την επαγγελματική καθοδήγηση των προπονητών μας ο κάθε κολυμβητής θα μπορεί να ζήση τη συγκίνηση της προπόνησης, της βελτίωσης, του συναγωνισμού, της ομαδικότητας και να λάβει μέρος σε αγώνες εγχώριους η διεθνής master η marathon swim. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Aqua Aerobics και Aqua Zumba

Χορέψτε και γυμναστείτε στο νερό!

Η Υδρογυμναστική (Aqua Aerobics) είναι ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης μέσα στο νερό με μουσική, το οποίο συμβάλλει στην τόνωση του μυϊκού συστήματος, στην σύσφιξη και στην απώλεια βάρους, στην βελτίωση της στάσης του σώματος καθώς και την αύξηση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας. Είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας πρόληψης της οστεοπόρωσης και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Η Aqua Zumba δίνει νέο νόημα στην ιδέα της αναζωογονητικής προπόνησης. Παίζεις με το νερό, χορεύεις, τεντώνεσαι, στριφογυρνάς, φωνάζεις, γελάς! Όλα αυτά συμβαίνουν πολύ συχνά κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος Aqua Zumba. Η φιλοσοφία της Zumba σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές ασκήσεις γυμναστικής στο νερό, βοηθάει στην τόνωση του σώματος σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. H zumba στο νερό μοιάζει με πάρτυ σε πισίνα και η αντίσταση του νερού, κάνει την αποτελεσματικότητα της zumba ακόμα μεγαλύτερη. Τα μαθήματα γίνονται σε γκρουπ, τρεις φορές την εβδομάδα, με προκαθορισμένες ώρες και ήμερες.

Tο μάθημα διαρκεί 45’ λεπτά με προπονητή.

 

Personal training ( Ιδιαίτερα μαθήματα κολύμβησης )

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών που θέλουν να μάθουν να κολυμπούν σωστά με την ιδιαίτερη καθοδήγηση ενός έμπυρου προπονητή τις ώρες του προγράμματος ελεύθερης κολύμβησης κοινού, κατόπιν συνεννόησης.

 

Υδροθεραπεία - Αποκατάσταση τραυματισμών

Το πρόγραμμα προσφέρει συμβολή στην γρηγορότερη αποκατάσταση τραυματισμών, κακώσεων, μυϊκών και σκελετικών παθήσεων με εξειδικευμένες ασκήσεις για μυϊκή ενδυνάμωση, εκμεταλλευόμενοι τις ευεργετικές επιδράσεις και την αντίσταση του νερού. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει χωρείς επιπλέων οικονομική επιβάρυνση τις ώρες του προγράμματος ελεύθερης κολύμβησης κοινού.

 

Προετοιμασία υποψηφίων για Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Έμπειροι προπονητές αναλαμβάνουν την προετοιμασία των υποψηφίων για Τ.Ε.Φ.Α.Α. στο άθλημα της κολύμβησης. Το μάθημα θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης τις ώρες του προγράμματος ελεύθερης κολύμβησης κοινού. 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να διαβάσετε αναλυτικά τα προγράμματα και τις ώρες λειτουργίας www.starpoolcenter.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

ΑΣΤΕΡΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ε.Π.Ε.
Διεύθυνση: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 9 ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΠΥΛΑΙΑ περιοχή Mediteranean Cosmos Τ.Κ.57001 Θέρμη.
E-mail: starpoolcenter@gmail.com
Τηλ: 231 6007378 – Φαξ: 231 6007379

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ STARPOOL CENTER!

 

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers