Άρθρα



Ημερομηνία: 24-11-2013 Εγκαινιάζεται το υπνωτήριο αστέγων στη Θεσσαλονίκη

Εγκαινιάζεται το υπνωτήριο αστέγων στη Θεσσαλονίκη

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟΥ ΑΣΤΕΓΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα και η ΑΡΣΙΣ ‐ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Υπνωτηρίου Αστέγων, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12:30 στην οδό Ανδρέου Γεωργίου 13.

Το Υπνωτήριο Αστέγων αποτελεί δομή που λειτουργεί με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΑΡΣΙΣ‐Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2007‐2013 και υλοποιείται με συμπράττοντες φορείς την ΑΡΣΙΣ‐Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, το Δήμο Θεσσαλονίκης και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS.

Το Υπνωτήριο Αστέγων λειτουργεί σε χώρο 750 τ.μ., είναι δυναμικότητας 74 κλινών και μπορεί να παρέχει υπηρεσίες σε άστεγες και άστεγους. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται λουτρά, στεγνοκαθαριστήριο και αίθουσες συνεδρίας και ψυχοκοινωνικής στήριξης.

Η δημιουργία του κατέστη δυνατή με την πολύτιμη συνδρομή της «Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης» η οποία παραχώρησε για μία δεκαετία στο Δήμο Θεσσαλονίκης μέρος του πρώτου ορόφου κτιρίου ιδιοκτησίας της στην οδό Ανδρέου Γεωργίου 13. Όλες οι δαπάνες διαμόρφωσης και εξοπλισμού εξασφαλίστηκαν με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στη διάρκεια των εγκαινίων όλοι οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων θα απευθύνουν χαιρετισμό και μετά το πέρας της εκδήλωσης θα κάνουν δηλώσεις.

Για πληροφορίες: Τηλ/fax: 2310526150, e‐mail: infothes@arsis.gr

Πηγή: www.arsis.gr

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers