ΆρθραΗμερομηνία: 30-11-2013 Η Θεά της Ζωής: μια ελληνική επιχείρηση στο Λονδίνο

Η Θεά της Ζωής: μια ελληνική επιχείρηση στο Λονδίνο

 
 Ένα ελληνικό εστιατόριο έχει κερδίσει την καρδιά των Βρετανών, αφού με τις μοναδικές γεύσεις που προτείνει στους πελάτες, έχει προκαλέσει αίσθηση στο Λονδίνο.

Το εστιατόριο, που ονομάζεται «Η Θεά της ζωής», λειτουργεί μόλις δύο εβδομάδες και προβάλει αποκλειστικά ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται προέρχονται εξ ολοκλήρου από περιοχές της Ελλάδας, με αποτέλεσμα οι Βρετανοί να δοκιμάζουν μέλι από το Ζάλογγο, λάδι από τη Λακωνία, τυριά από τη Μακεδονία, αλλαντικά από την Ευρυτανία και πολλά άλλα ελληνικά προϊόντα.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου, τρεις Έλληνες από τη Θεσσαλονίκη, πριν προχωρήσουν στην επιχειρηματική αυτή κίνηση, ταξίδεψαν για έξι μήνες σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να δοκιμάσουν τα τοπικά προϊόντα και να καταλήξουν στα πιο γευστικά για το εστιατόριό τους.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η ιδέα για το εστιατόριο προέκυψε, όταν ένας εκ των τριών ιδιοκτητών ήταν φοιτητής στην Αγγλία και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ένας προσεγμένος χώρος με καθαρά ελληνικές γεύσεις.

 

 

 

 

Με σήμα την κατσίκα


Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου «The Life Goddess» επέλεξαν για σήμα του μαγαζιού τους την κατσίκα, μία έμπνευση που τους προέκυψε από την ελληνική μυθολογία, ενώ εκτός από τα προϊόντα που είναι όλα ελληνικά και τα έπιπλα του εστιατορίου έχουν κατασκευαστεί στη Θεσσαλονίκη.
Επόμενος στόχος των τριών φίλων και συνεταίρων, είναι να προχωρήσουν στη δημιουργία και άλλων εστιατορίων σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού, προκειμένου να προωθήσουν περισσότερο τα προϊόντα της χώρας μας.

Πηγή: http://www.touristorama.com/

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers