ΆρθραΗμερομηνία: 24-03-2014 Ομιλίες, εργαστήρια και εκδηλώσεις της CVexperts

Ομιλίες, εργαστήρια και εκδηλώσεις της CVexperts

Σεμινάριο/Εργαστήριο “LinkedIn: Ένα ισχυρό εργαλείο εύρεσης εργασίας & δημιουργίας της προσωπικής σας μάρκας”

Ένα 8ωρο βιωματικό εργαστήριο/σεμινάριο που με πολύ προσοχή έχουμε χτίσει στη CVexperts, χρησιμοποιώντας γνώσεις που έχουμε συγκεντρώσει από τη δραστηριοποίησή μας στην ελληνική αγορά εύρεσης εργασίας από το 2007, από όταν ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε βιογραφικά και online προφίλ αναζητούντων εργασία.

Πολλές βιωματικές ασκήσεις, τροφή για σκέψη και στοιχεία από έγκυρες πηγές θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν επίγνωση του πόσο χρήσιμη είναι η ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα για την αναζήτηση εργασίας και για το χτίσιμο της επαγγελματικής τους εικόνας.

ΣΤΟΧΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθεις να αξιοποιείς στο έπακρο τις δυνατότητες του LinkedIn. Θα μάθεις τι σημαίνει να έχεις ένα καλό προφίλ,  τι μπορείς να κάνεις για να το βελτιώσεις και πώς να το χτίσεις από το μηδέν. Στην αρχή του σεμιναρίου θα διδαχθείς το θεωρητικό κομμάτι του LinkedIn, ενώ στη συνέχεια θα έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις  όσα έμαθες στην πράξη.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα έχεις ένα ολοκληρωμένο προφίλ στο LinkedIn και θα έχεις μάθει τις καλύτερες στρατηγικές στη δικτύωση και στην αναζήτηση εργασίας. Σύμφωνα με τις στατιστικές, χρήστες του LinkedIn με πλήρως συμπληρωμένα προφίλ έχουν 40 φορές περισσότερες πιθανότητες για εργασία μέσω LinkedIn.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

 • Κατανοώντας τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων
 • Οι νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες εξεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού
 • Η θεωρία διαχωρισμού των 6 βαθμών
 • Διαχείριση επαφών / Δικτύωση
 • Το LinkedIn σε αριθμούς / Ο Aλγόριθμος LinkedIn
 • Παρουσίαση εργαλείων & ασκήσεων αυτοανάλυσης
 • Διαχείριση Endorsements / Συστάσεων
 • Χτίζοντας την φήμη σου στο LinkedIn
 • Τρόποι βελτιστοποίησης χρήσης του LinkedIn
 • Το LinkedIn ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εύρεση εργασίας
 • Συμμετοχή και Δημιουργία Ομάδων / Χρήση εταιρικών σελίδων
 • Πρακτική Εφαρμογή / Ολοκλήρωση προφίλ συμμετεχόντων

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Μαρία Παφιώλη, Σύμβουλος CVexperts

ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ:
Μαρία Χρονοπούλου, Επιστημονικός Συνεργάτης

Αναλυτικά βιογραφικά εδώ

Για συμμετοχή επικοινωνήστε μαζί μας Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9-5, στο 210 34 17 400, στο info@cvexperts.gr ή δηλώστε online τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα μας www.cvexperts.gr ή εδώ

Τόπος: Ξενοδοχείο Hyatt Regency Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Επίδαυρος 1

Ημερομηνίες/ώρες διεξαγωγής (2 ημέρες, 8 ώρες συνολικά):

 • Σάββατο, 29/03/2014, 16:00 – 20:00
 • Κυριακή, 30/03/2014, 10:00 – 14:00

Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση με θέμα «Εργασία & Τέχνη»

Μια σημαντική ευκαιρία να αντλήσουν απ’ τους ειδικούς πληροφορίες για το πώς οι νέοι καλλιτέχνες μπορούν να προβάλουν τη δουλειά τους και πώς μπορούν να κινηθούν αποτελεσματικά στην αγορά εργασίας, θα έχουν οι συμμετέχοντες, στα πλαίσια της ημερίδας “Εργασία & Τέχνη”, η οποία θα φιλοξενηθεί στο πολυσυνέδριο Money Show στη Θεσσαλονίκη.
Η ημερίδα στοχεύει να δημιουργήσει μια πλατφόρμα συζήτησης και προβληματισμού, να καταδείξει νέες συλλογικότητες και νέους τρόπους διαχείρισης της παρουσίας της δουλειάς του νέου καλλιτέχνη σε ένα πλαίσιο έντονης προσπάθειας ανασύνθεσης του διάτρητου κοινωνικού ιστού της ελληνικής πραγματικότητας.

Πώς τελικά ο νέος καλλιτέχνης μπορεί να υπερβεί το δίλημμα μεταξύ της δημιουργικής μόνωσης και της έκθεσής τους στον κόσμο και να διαδραματίσει τον κοινωνικοπολιτικό ρόλο που οφείλει να παίξει μέσα στο αδιέξοδο της περιόδου κρίσης που διανύουμε; Ποιος είναι ο τρόπος για να έχει το βιογραφικό του καλλιτέχνη σήμερα αξία και αποτέλεσμα; Αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα θα τεθούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ώστε να δοθούν ερεθίσματα και χρήσιμες πρακτικές συμβουλές.

Πάνελ ομιλητών:

Εικαστικές Τέχνες:
Χάρης Κοντοσφύρης, Εικαστικός – Επίκουρος Καθηγητής Σχολής Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Αλίκη Τσιρλιάγκου, Art Director, Nitra Gallery

Θέατρο:
Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη, PhD, Θεατρολόγος – Σκηνοθέτης
Γιάννης Παπαθανασίου, Εκπρόσωπος Dominus MKO – Καλλιτεχνικές Παραγωγές

Η συζήτηση απευθύνεται σε νέους καλλιτέχνες που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και που η εμπειρία των ομιλητών μπορεί να αποτελέσει για εκείνους έμπνευση και έναυσμα για την προώθηση της καριέρας τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία συγγραφής βιογραφικού & συμβουλευτικής καριέρας CVexperts, θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, ώρες 14:00 – 16:00, στην αίθουσα «Επίδαυρος 1» του ξενοδοχείου Hayat Regency στη Θεσσαλονίκη.

 
Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις στην ιστοσελίδα www.cvexperts.gr, στο info@cvexperts.gr, συμπληρώνοντας την online φόρμα http://goo.gl/Jxfqhx ή τηλεφωνικά, Δευτέρα με Παρασκευή ώρες 9-5, στο 210 34 17 400.

 

Δωρεάν Εργαστήριο “Brand Yourself”

Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας υλοποιούμε εργαστήριο με τίτλο «Brand Yourself» την Κυριακή στις 30 Μαρτίου 2014 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, ώρες 14:30 – 16:30, αίθουσα Regency Ballroom.

Μέσα από νοητικές ασκήσεις, ομαδικές εργασίες και τεχνικές αυτοανάλυσης, οι φοιτητές/απόφοιτοι θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν τρόπους για να οικοδομήσουν την επαγγελματική/ακαδημαϊκή τους εικόνα και να τη διαχειριστούν προς όφελός τους κατά την αναζήτηση εργασίας.

Το εργαστήριο είναι ανοικτό τόσο σε φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας όσο και άλλων πανεπιστημίων/σχολών.

Για συμμετοχή επικοινωνήστε μαζί μας Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9-5, στο 210 34 17 400, στο info@cvexperts.gr ή δηλώστε online τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα μας www.cvexperts.gr ή εδώ.

 

Game of Jobs: Δημιούργησε τον Οίκο σου και στη Θεσσαλονίκη!

Μια σημαντική ευκαιρία να αντλήσουν – απ’  τους ειδικούς – όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για το τι ρόλο παίζουν οι νέες τεχνολογίες και πώς μπορούμε να αλλάξουμε τους όρους στην αγορά εργασίας θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι, στα πλαίσια της δωρεάν ημερίδας “Game of Jobs: Δημιούργησε τον οίκο σου” η οποία θα φιλοξενηθεί στο πολυσυνέδριο Money Show στο Hyatt Regency.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για νέους τρόπους διαχείρισης της καριέρας τους και για το πώς η “προσωπική μας μάρκα” μπορεί να γίνει ορατή μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία συγγραφής βιογραφικού & συμβουλευτικής καριέρας CVexperts, θα λάβει  χώρα την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 από τις 16:30 έως τις 18:00 στην αίθουσα «Regency Ballroom» του ξενοδοχείου Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχη εκδήλωση της CVexperts στο πολυσυνέδριο Money Show πραγματοποιήθηκε στις 22/12/2013  στο Hilton με μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Για συμμετοχή επικοινωνήστε μαζί μας Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9-5, στο 210 34 17 400, στο info@cvexperts.gr ή δηλώστε online τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα μας www.cvexperts.gr ή εδώ

ΠΗΓΗ:  www.cvexperts.gr

 

« Επιστροφή


www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers