Ομάδα


 

StarClassic Radio

OI ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ 

 

 

     Mίλτος Μαρήσιος 

Υπεύθυνος λειτουργίας του σταθμού και τεχνικών ζητημάτων.

Η συνειδητοποίηση πως ζούμε μέσα στο σώμα του σύμπαντος πάνω σ΄ένα ζωντανό κύτταρο που το ονομάζουμε Γη, με οδηγεί να καταθέσω με την παρουσία μου την ευγνωμοσύνη και την αποδοχή μου για ό,τι υπάρχει... Μέσα από το StarClassic Radio μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω πράξη την πεποίθησή μου ότι όντας δημιουργικοί και χαρούμενοι, συντονισμένοι στο τώρα και στο σήμερα, ζούμε πραγματικά.

Το StarClassic είναι επίσης μια ευκαιρία για μένα να ταξιδέψω παρέα με την καταπληκτική μας ομάδα και τους ακροατές μας σε μουσικές, χρώματα αρώματα γεύσεις και ιστορίες..

 

   Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου

Καλλιτεχνική διευθύντρια / υπεύθυνη του εικαστικού & σχεδιαστικού τομέα.

      Το ραδιόφωνό μας υφάνθηκε από χαρά και υπηρετεί τη χαρά και τον άνθρωπο...

Η συμμετοχή μου σε αυτό έχει να κάνει με την επιθυμία να μεταφέρω την ευγνωμοσύνη, την απόλαυση και την πεποίθησή μου ότι συν-ζούμε σ' έναν ακτινοβόλο, μεγαλειώδη κόσμο, γεμάτο από θαύματα…

Η αντιπροσωπευτική φράση ... στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα.

Επικοινωνία: facebook.com/natassamare  | Sites: natassamare.blogspot.com & facebook.com/natassamaremoumtzidou

 

     Θεόδωρος Κωστάκογλου

Υπεύθυνος promotion του σταθμού.

     Λέγομαι θεόδωρος Κωστάκογλου. Aσχολούμαι με το management και τις πωλήσεις. Mαζί θα περπατήσουμε ανάμεσα στα άστρα για να γνωρίσουμε καινούριους κόσμους. Σας καλώ λοιπόν σε αυτήν την πορεία να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό...

 

     Βαλεντίνα Πεγκλίδου

Γραμματεία αλληλογραφίας και παραπόνων

       Είμαι η Βαλεντίνα Πεγκλίδου και γεννήθηκα τη χρονιά που πάτησε ο άνθρωπος στη σελήνη!

Επαγγελματικά ασχολούμαι με τη θεραπεία της σωματικής ασθένειας με τη βοήθεια της επιστήμης.
Οραματίζομαι όμορφες, θεραπευμένες ψυχές να ομορφαίνουν αυτόν τον κόσμο... Αυτός είναι και ο λόγος της συμμετοχής μου στο StarClassic Radio.


  Eυθαλία Καδέρογλου

Yπεύθυνη προώθησης του σταθμού στα κοινωνικά δίκτυα, παραγωγής και επιλογής των videos για τον σταθμό, δημιουργίας και επιμέλειας των μουσικών ζωνών, παραγωγός εκπομπών.

      Είμαι Ειδική Παιδαγωγός και έχω υπηρετήσει τον χώρο της αναπηρίας από το 1990 σε διάφορες θέσεις ευθύνης ως σύμβουλος οικογενειοκεντρικής πρώιμης παρέμβασης, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και ερευνήτρια  στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ιδιαίτερη εστίαση στην υποστήριξη οικογενειών που έχουν παιδιά στο αυτιστικό φάσμα. Τα τελευταία 8 χρόνια υπηρετώ στην δημόσια εκπαίδευση.

      Αγαπώ όλες τις μορφές και εκδηλώσεις της ζωής, τα χρώματα, την μουσική, τον έναστρο ουρανό και χίλιες μύριες άλλες μικρές και μεγάλες  καταφάσεις της δημιουργίας. Όλα αυτά που αγαπώ βρήκαν έρεισμα στον κόσμο που πλάθουμε ως ομάδα των Starwalkers από τον Φεβρουάριο του 2009. Η συνδημιουργία μας στο StarClassic Radio μου προσφέρει ένα πεδίο αστείρευτης κβαντικής πραγματικότητας όπου κάθε εικόνα που με συγκινεί μπορεί να υλοποιηθεί μέσα στο ρεύμα και την απέραντη ευφυΐα της αγάπης.

 

  Δημήτρης Σαββίδης

Yπεύθυνος ροής προγράμματος

      Είμαι στέλεχος στην Εθνική Τράπεζα, ασχολούμαι με τη ζωγραφική (με εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα, www.dsavvi.blogspot.gr) και συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις από το 1990 (Εθελοντική Εργασία, Άρσις, Ιδρυτικό μέλος της πανελλήνιας οργάνωσης Άρτος-Δράση και υπεύθυνος του παραρτήματος Θεσσαλονίκης έως το 2009). Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ και Συμβουλευτική στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση. Από το 2009 έχω αφιερωθεί στο StarClassic Radio, μετέχοντας κι εγώ σε αυτό το υπέροχο ταξίδι χαράς και συνδημιουργίας.

 

   Βασιλική Φυτώκα

Υπεύθυνη Eπικοινωνίας & επιμέλειας αρθρογραφίας του portal.

     Η παρουσία μου στην συντροφιά των Starwalkers, είναι για μένα η χαρά του να μοιράζομαι την ομορφιά, την ευφυϊα και την καλoσύνη που συναντώ γύρω μου και να προβάλλω τις αντίστοιχες προσπάθειες των ανθρώπων, κυρίως ανθολογώντας άρθρα, κείμενα, σκέψεις και απόψεις.

 

   Ρέα Μουμτζίδου - Καλογιάννη

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού

      Η μουσική, οι δονήσεις, ο συντονισμός, το βίωμα του φωτός που ταξιδεύει στους κόσμους και μέσα μας, ο πολιτισμός της συνεργασίας, το κέφι, ο άνεμος του καινούργιου, η τέχνη και η λογική του διαδικτύου, η νέα άποψη...

Όλα αυτά (κι άλλα που κυκλοφορούν μέσα μου μυστικά και κάνουν το παρόν μου ασφαλές και χαρούμενο μέσα στο άγνωστο) με έφεραν στους περιπατητές των άστρων ...

 

    Στέλιος Τσίτος

Συνεργάτης σε θέματα Α.Μ.Ε.Α.   

     Γνωστή παλιόφατσα με την επονομασία Ευτύχης, ρολάρει στις πιο γρήγορες ρόδες που έχετε δει! Λάτρης της Ferrari, της παλαιάς καλής ελληνικής κωμωδίας (ξέρει απ'έξω όλους τους διαλόγους) και της σπιτικής αρτοποιίας. Αστροπεριπατεί με βίντεοκλιπάκια που κάνουν τον κόσμο να χαμογελά. Αγαπημένη ατάκα: "καλοί μου άνθρωποι!"
 
 
 
     ΜΑΓΔΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΤΟΥ - ΜΥΣΤΙΚΟΥ
 
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤHN ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

     Η Τέχνη και ο Πολιτισμός σε μία συνεχή ροή σχέσης και μέσα από προσωπικές και δημόσιες διαδρομές της Θεσσαλονίκης, θα φιλοξενούνται στο διαδικτυακό ραδιόφωνο StarClassic από την εικαστικό συντάκτρια κυρία Μάγδα Μυστικού, Δημοσιογράφο της ΕΔΣΤΕ – FIGET – OMZET και εκπροσώπου της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη.

Η εκπομπή θα φιλοξενεί ανθρώπους και δράσεις που υπηρετούν την τέχνη,  τον πολιτισμό και τον  ελληνικό τουρισμό. Μία καθαρή ματιά στα δρώμενα των Ελλήνων Καλλιτεχνών, στις  πρωτοβουλίες των ελληνικών Μουσείων και στην ενέργεια των ελληνικών Τόπων με στόχο να προσδιοριστεί η σύγχρονη πολιτιστική μας ταυτότητα.


Μάγδα Καραγιαννιώτου - Μυστικού
Δημοσιογράφος  ΕΔΣΤΕ-FIGET-OMZET
Εικαστικός Συντάκτης 
 
 
 
     Γιώργος Γριτζάς 
 

     Ο Γιώργος Γριτζάς (ggritzas@auth.gr) είναι Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο «Γεωγραφική Ανάλυση και Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία για τη Χωρική Ανάπτυξη»  στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνεργαζόμενος διδάσκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών στη Θεματική Ενότητα: «Γενική Γεωγραφία, Ανθρωπογεωγραφία και Υλικός Πολιτισμός της Ευρώπης».

Διδάσκει μαθήματα για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και τους Εναλλακτικούς  Χώρους,  τις Εναλλακτικές προσεγγίσεις και πολιτικές της χωρικής ανάπτυξης, τη Γεωγραφία και τη σχέση της με ζητήματα Ανάπτυξης / Σχεδιασμού και τον Προγραμματισμό της χωρικής ανάπτυξης. 

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα και η πρόσφατη ερευνητική του δραστηριότητα και δημοσιευμένο έργο του εστιάζουν:

  • στα εναλλακτικά εγχειρήματα κοινωνικής / αλληλέγγυας οικονομίας και τους εναλλακτικούς χώρους, (πχ συνεταιρισμοί, εναλλακτικά δίκτυα ανταλλαγών, κοινοτικά υποστηριζόμενη γεωργία, ηθικές τράπεζες, κοινωνικοί χώροι, κοινωνική διαχείριση των κοινών πόρων – όπως τροφή, ενέργεια, απορρίμματα, δημόσια γη κτλ-  ομότιμη παραγωγή, γνώση / τεχνολογία ανοικτής πρόσβασης κοκ), 
  • στις εναλλακτικές προσεγγίσεις της χωρικής ανάπτυξης (πχ μετα-ανάπτυξη, από-ανάπτυξη, οικονομίες της κοινότητας κοκ)
  • στο ρόλο της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη εναλλακτικών χώρων 
  • στη δημιουργική / πολιτιστική οικονομία 
  • και στην κοινωνική καινοτομία.

Είναι μέλος:

του Λαϊκού Πανεπιστημίου για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία http://univsse.gr/ 

της ερευνητικής ομάδας για τα Κοινά και την Κ.ΑΛ.Ο. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (https://commonsseauth.wordpress.com/

του καταναλωτικού συνεταιρισμού bioscoop  http://www.bioscoop.gr/

της κίνησης 136 για την κοινωνική διαχείριση του νερού  http://www.136.gr/ 

στο Κ.ΑΛ.Ο. Εργαστήρι (https://ergastiriokalo.wordpress.com/)  

 

 

    Μουσταφάογλου Σελατίν

 

     Είμαι Φοιτητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Μέσω του Starclassic Radio προβάλλουμε τις  ανθρώπινες έννοιες, οι οποίες είναι η αντίληψη της πραγματικότητας ανάλογα με αυτό που επιθυμούμε, ελπίζουμε και προσπαθούμε.

Ερχόμαστε σε επαφή με το συνάνθρωπο και νιώθουμε αυτό που έχουμε ξεχάσει να είμαστε. Νιώθουμε ένα με τον συνάνθρωπο και ελπίζουμε στην ανάδυση του συνανθρωπισμού. 

 

 

    Μυσιρλή Φωτεινή

 

     Η νέα γενιά μπορεί να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο… Τα όνειρα, οι στόχοι και οι ελπίδες μπορούν να εκπληρωθούν και στις πιο δύσκολες εποχές! Ως εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πιστεύω στη δύναμη της νέας γενιάς δασκάλων και πολιτών. Και αυτό γιατί εμείς μπορούμε ακόμη να ονειρευόμαστε και έχουμε όλα τα εφόδια να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. 

Η ενασχόλησή μου με τη ρητορική, η συμμετοχή στις προσομοιώσεις του Μοντέλου της Βουλής των Ελλήνων και η αγάπη για την πολυγλωσσία με βοήθησαν να γνωρίσω εξαίρετους ανθρώπους και να αγαπήσω ακόμη περισσότερο το επάγγελμα που επέλεξα να κάνω. Πάνω από όλα με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω στην πράξη πως το σχολείο πρέπει να είναι ανοιχτό στην κοινωνία, ένα σχολείο δημοκρατικό, ένα σχολείο για όλους. 

Με την εκπομπή u- Turn θεωρώ πως κάνω ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα και τους προσωπικούς μου στόχους διότι μαζί με την ομάδα θα μοιραστούμε μαζί σας όλα εκείνα που μας απασχολούν και μας ενδιαφέρουν. Είναι καλύτερο να είμαστε μαζί και να μοιραζόμαστε εμπειρίες! Αναμφισβήτητα, είναι ένα βήμα πιο κοντά στην αλλαγή που επιδιώκουμε! 

 

 

     Στυλιανός Πανταζίδης

 

     Είμαι Πτυχιούχος  του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Α.Π.Θ και Μεταπτυχιακός Φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα "Παιδαγωγικό Παιχνίδι και Παιδαγωγικό Υλικό στην Εκπαίδευση".

Το Starclassic Radio είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξουμε όλες εκείνες τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας ώστε να διεκδικήσουμε μέσα από τις φωνές μας, ένα "αύριο Συνανθρωπίας". 

 

 

    Σοφία Μωυσιάδου

 

     Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και ασχολούμαι χρόνια με την τέχνη της ζωγραφικής και της συγγραφής. 

Στόχος μου η δημιουργία και εξέλιξη σε καθετί μικρό ή μεγάλο, καθημερινό ή νέο, απλό ή πολύπλοκο. Απαντώντας στο ερώτημα που τίθεται συχνά «τί είναι αλληλεγγύη;» και σχετίζεται άμεσα με την εξέλιξη, γράφω ότι αυτή συμπίπτει με το να αφήνεις τα άτομα να ονειρεύονται και να πραγματοποιούν τα όνειρα αυτά σε μια κοινωνία που δε φοβάται την αγάπη και την ελευθερία.  

Μέσα από την εκπομπή u-Τurn ενώνουμε συνεργατικά τις φωνές και τις σκέψεις μας δια μέσου ποικίλων πτυχών του πολιτισμού (κινηματογράφος, αθλητισμός, εκπαίδευση...). Η μουσική... η κύρια σύντροφός μας και σε αυτό το ταξίδι, πάντα με προορισμό τη γέννηση νέων συναισθημάτων, ιδεών και δράσης.

 

   Γιάννης Φωτεινός

 

     Είμαι πτυχιούχος Γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας από το ΕΚΠΑ, και έχω κάνει μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ στις Γλωσσικές πολιτικές και τη διδασκαλία της πολυγλωσσίας σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα με ειδίκευση στην παιδαγωγική του Σελεστέν Φρενέ.

Η επαφή μου με το StarClassic Radio ξεκίνησε μέσω της γνωριμίας μου με την καθηγήτρια μου στο μεταπτυχιακό Δρ. Αργυρώ Μουμτζίδου. Έτσι συμμετέχω στο σταθμό ως ανταποκριτής για τα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που συμβαίνουν στην Αθήνα, αλλά και με αναρτήσεις που αφορούν την προβολή του πολιτισμού, της τέχνης και των επιστημών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα την αγκαλιά της οικογένειας του StarClassic Radio, ενός σταθμού που πραγματώνει τη διάδοση της ιδέας της συνΑνθρωπίας αλλά και της Σύγκλισης των πολιτιστικών εκφάνσεων του ανθρώπου.

Περιπατητής λοιπόν κι εγώ των άστρων, πιστεύω στο Φως, αλλά και στο να προβάλλουμε το κάθε τι που μπορεί να θεωρηθεί Καλό και να βοηθήσει εν τέλει τους συνανθρώπους μας ... 

 

 

*****

www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Copyright © 2018 Starwalkers