Ομάδα


StarClassic Radio

OI ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ 

 

 

     Mίλτος Μαρήσιος 

Υπεύθυνος λειτουργίας του σταθμού και τεχνικών ζητημάτων.

Η συνειδητοποίηση πως ζούμε μέσα στο σώμα του σύμπαντος πάνω σ΄ένα ζωντανό κύτταρο που το ονομάζουμε Γη, με οδηγεί να καταθέσω με την παρουσία μου την ευγνωμοσύνη και την αποδοχή μου για ό,τι υπάρχει... Μέσα από το StarClassic Radio μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω πράξη την πεποίθησή μου ότι όντας δημιουργικοί και χαρούμενοι, συντονισμένοι στο τώρα και στο σήμερα, ζούμε πραγματικά.

Το StarClassic είναι επίσης μια ευκαιρία για μένα να ταξιδέψω παρέα με την καταπληκτική μας ομάδα και τους ακροατές μας σε μουσικές, χρώματα αρώματα γεύσεις και ιστορίες..

 

   Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου

Καλλιτεχνική διευθύντρια / υπεύθυνη του εικαστικού & σχεδιαστικού τομέα.

      Το ραδιόφωνό μας υφάνθηκε από χαρά και υπηρετεί τη χαρά και τον άνθρωπο...

Η συμμετοχή μου σε αυτό έχει να κάνει με την επιθυμία να μεταφέρω την ευγνωμοσύνη, την απόλαυση και την πεποίθησή μου ότι συν-ζούμε σ' έναν ακτινοβόλο, μεγαλειώδη κόσμο, γεμάτο από θαύματα…

Η αντιπροσωπευτική φράση ... στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα.

Επικοινωνία: facebook.com/natassamare  | Sites: natassamare.blogspot.com & facebook.com/natassamaremoumtzidou

 

     Θεόδωρος Κωστάκογλου

Υπεύθυνος promotion του σταθμού.

     Λέγομαι θεόδωρος Κωστάκογλου. Aσχολούμαι με το management και τις πωλήσεις. Mαζί θα περπατήσουμε ανάμεσα στα άστρα για να γνωρίσουμε καινούριους κόσμους. Σας καλώ λοιπόν σε αυτήν την πορεία να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό...

 

     Βαλεντίνα Πεγκλίδου

Γραμματεία αλληλογραφίας και παραπόνων

       Είμαι η Βαλεντίνα Πεγκλίδου και γεννήθηκα τη χρονιά που πάτησε ο άνθρωπος στη σελήνη!

Επαγγελματικά ασχολούμαι με τη θεραπεία της σωματικής ασθένειας με τη βοήθεια της επιστήμης.
Οραματίζομαι όμορφες, θεραπευμένες ψυχές να ομορφαίνουν αυτόν τον κόσμο... Αυτός είναι και ο λόγος της συμμετοχής μου στο StarClassic Radio.


  Eυθαλία Καδέρογλου

Yπεύθυνη προώθησης του σταθμού στα κοινωνικά δίκτυα, παραγωγής και επιλογής των videos για τον σταθμό, δημιουργίας και επιμέλειας των μουσικών ζωνών, παραγωγός εκπομπών.

      Είμαι Ειδική Παιδαγωγός και έχω υπηρετήσει τον χώρο της αναπηρίας από το 1990 σε διάφορες θέσεις ευθύνης ως σύμβουλος οικογενειοκεντρικής πρώιμης παρέμβασης, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και ερευνήτρια  στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ιδιαίτερη εστίαση στην υποστήριξη οικογενειών που έχουν παιδιά στο αυτιστικό φάσμα. Τα τελευταία 8 χρόνια υπηρετώ στην δημόσια εκπαίδευση.

      Αγαπώ όλες τις μορφές και εκδηλώσεις της ζωής, τα χρώματα, την μουσική, τον έναστρο ουρανό και χίλιες μύριες άλλες μικρές και μεγάλες  καταφάσεις της δημιουργίας. Όλα αυτά που αγαπώ βρήκαν έρεισμα στον κόσμο που πλάθουμε ως ομάδα των Starwalkers από τον Φεβρουάριο του 2009. Η συνδημιουργία μας στο StarClassic Radio μου προσφέρει ένα πεδίο αστείρευτης κβαντικής πραγματικότητας όπου κάθε εικόνα που με συγκινεί μπορεί να υλοποιηθεί μέσα στο ρεύμα και την απέραντη ευφυΐα της αγάπης.

 

  Δημήτρης Σαββίδης

Yπεύθυνος ροής προγράμματος

      Είμαι στέλεχος στην Εθνική Τράπεζα, ασχολούμαι με τη ζωγραφική (με εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα, www.dsavvi.blogspot.gr) και συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις από το 1990 (Εθελοντική Εργασία, Άρσις, Ιδρυτικό μέλος της πανελλήνιας οργάνωσης Άρτος-Δράση και υπεύθυνος του παραρτήματος Θεσσαλονίκης έως το 2009). Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ και Συμβουλευτική στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση. Από το 2009 έχω αφιερωθεί στο StarClassic Radio, μετέχοντας κι εγώ σε αυτό το υπέροχο ταξίδι χαράς και συνδημιουργίας.

 

   Βασιλική Φυτώκα

Υπεύθυνη Eπικοινωνίας & επιμέλειας αρθρογραφίας του portal.

     Η παρουσία μου στην συντροφιά των Starwalkers, είναι για μένα η χαρά του να μοιράζομαι την ομορφιά, την ευφυϊα και την καλoσύνη που συναντώ γύρω μου και να προβάλλω τις αντίστοιχες προσπάθειες των ανθρώπων, κυρίως ανθολογώντας άρθρα, κείμενα, σκέψεις και απόψεις.

 

   Ρέα Μουμτζίδου - Καλογιάννη

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού

      Η μουσική, οι δονήσεις, ο συντονισμός, το βίωμα του φωτός που ταξιδεύει στους κόσμους και μέσα μας, ο πολιτισμός της συνεργασίας, το κέφι, ο άνεμος του καινούργιου, η τέχνη και η λογική του διαδικτύου, η νέα άποψη...

Όλα αυτά (κι άλλα που κυκλοφορούν μέσα μου μυστικά και κάνουν το παρόν μου ασφαλές και χαρούμενο μέσα στο άγνωστο) με έφεραν στους περιπατητές των άστρων ...

 

    Στέλιος Τσίτος

Συνεργάτης σε θέματα Α.Μ.Ε.Α.   

     Γνωστή παλιόφατσα με την επονομασία Ευτύχης, ρολάρει στις πιο γρήγορες ρόδες που έχετε δει! Λάτρης της Ferrari, της παλαιάς καλής ελληνικής κωμωδίας (ξέρει απ'έξω όλους τους διαλόγους) και της σπιτικής αρτοποιίας. Αστροπεριπατεί με βίντεοκλιπάκια που κάνουν τον κόσμο να χαμογελά. Αγαπημένη ατάκα: "καλοί μου άνθρωποι!"
 
 

 

 

*****

www.Antallaktikaonline.GR - Τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΗΛ. 2310-526150
Workers' Samaritan Federation
We help all people...here and now
Women And Health Alliance International
Παροχή ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ανθρώπινες ομάδες
Περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
Διογένης ΜΚΟ: Κοντά στους αστέγους
Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
Προβάλλουμε τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας
Με όχημα τη μουσική!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όμορφη γη...όμορφα πλάσματα
Yann Tiersen - Déjà Loin
Μια μικρή ιστορία...
...ανταπόδοσης
Copyright © 2018 Starwalkers