Ιδίως για όσους αγαπούν τη σοκολάτα έχουμε αυτή την πρόταση για ένα μικρό γλύκισμα ή ενδιάμεσο γεύμα που θα σας αρέσει και θα σας χορτάσει χωρίς να επιβαρύνει τη διατροφή σας
Τι χρειαζόμαστε:
Τι κάνουμε:
- Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι.
- Τοποθετούμε το μίγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου.
- Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το μίγμα.
- Χωρίζουμε τα κομμάτια αφού τα αφήσουμε λίγη ώρα να κρυώσουν.
Τα νόστιμα μπαστουνάκια σοκολάτας είναι έτοιμα και μπορούμε να τα διατηρήσουμε και στο ψυγείο.
Απολαύστε τα!
Πηγή: www.sintagespareas.gr