Περιβάλλον / Οικολογία

Γιατί Πρέπει να Ρίχνετε Κανέλα Πίσω από τις Πόρτες

today23 Ιουλίου, 2024 26 27

Φόντο
share close

Η κανέλα είναι κάτι περισσότερο από ένα απολαυστικό μπαχαρικό καθώς μπορεί να βελτιώσει το σπίτι σας με τρόπους που δεν περιμένατε. Το να πασπαλίζετε κανέλα πίσω από τις πόρτα σας είναι ένα απλό κόλπο που μπορεί να αρωματίσει την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Η κανέλα λατρεύεται σε όλο τον κόσμο όχι μόνο για τη γεύσης της αλλά και για τις αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες. Είναι ένα φυσικό αποσμητικό χώρου που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα και να προσθέσει μια αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης σε κάθε δωμάτιο.

Για το σκοπό αυτό, τα ξυλάκια κανέλας είναι ιδανικά γιατί απελευθερώνουν άρωμα αργά με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, η αλεσμένη κανέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πιο άμεσο και έντονο αποτέλεσμα.

Καθαρίστε το χώρο πίσω από την πόρτα σας για να αφαιρέσετε τυχόν σκόνη ή βρωμιές. Μια καθαρή επιφάνεια διασφαλίζει ότι η κανέλα μπορεί να δράσει πιο αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε μορφή.

Εάν χρησιμοποιείτε ξυλάκια κανέλας, τοποθετήστε μερικά πίσω από κάθε πόρτα του σπιτιού σας. Για αλεσμένη κανέλα, πασπαλίστε μια μικρή, λεπτή γραμμή απευθείας στο πάτωμα ή σε ένα κομμάτι χαρτί ή ύφασμα, αν προτιμάτε να μην την έχετε απευθείας στο πάτωμα.

Καθώς η κανέλα μένει πίσω από την πόρτα, το φυσικό της άρωμα θα απλώνεται απαλά στο δωμάτιο, γεμίζοντας το με ένα καταπραϋντικό άρωμα. Αυτό μπορεί να είναι ευχάριστο σε περιοχές με μεγάλη κυκλοφορία, όπως η είσοδος ή το σαλόνι.

Πηγή: toftiaxa.gr

Written by: StarClassic Team

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio

Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio


    0%