Φιλοσοφία

To StarClassic Radio είναι ένας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός εγκατεστημένος για να προβάλει την ομορφιά του κόσμου και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων. Μέσα από την μουσική, τις εκπομπές, τις ωραίες εικόνες, τα άρθρα, τις συνεντεύξεις, τις εκδηλώσεις, τις συνεργασίες προωθούμε την ακλόνητη πεποίθησή μας ότι ζούμε σε έναν κόσμο υψηλών ταχυτήτων με απεριόριστες δυνατότητες. Εκπέμπουμε με άξονά μας τη χαρά, τη λαμπερή αίσθηση της ζωής, την ανυπέρβλητη αξία των πραγμάτων και των στιγμών που συνθέτουν μία πολύτιμη και αναντικατάστατη καθημερινότητα.

Το όνομά μας ακτινοβολεί την πραγματικότητα αυτού του κόσμου που εμπεριέχει γη και άπειρο. Η γνώση της διττής αυτής αλήθειας μάς γεμίζει με έναν βαθύ σεβασμό για την ζωή και με πηγαία χαρά για το προνόμιο να συνυπάρχουμε.

Εκπέμπουμε όλο το 24ωρο μουσική που δεν οριοθετείται από στυλ, κριτήρια εμπορικότητας και παγιωμένες αντιλήψεις αλλά αποτελεί μέρος της μουσικής του κόσμου. Όμορφη, ρέουσα, πολυμορφική, διαπολιτισμική.

Ονομαζόμαστε ο Σταθμός της ΣυνAνθρωπίας, διότι (1) με έσοδα του σταθμού υποστηρίζουμε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοηθείας με είδη πρώτης ανάγκης, (2) δίνουμε βήμα στο κάθε τί που ενέχει το στοιχείο της ενθάρρυνσης προς μία δημιουργική κατεύθυνση, της αισιοδοξίας και της συγκρότησης θετικών δομών σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, η επιστήμη, η τέχνη και η παιδεία όσον αφορά στην πόλη μας, την χώρα μαs και τον κόσμο όλο.

Όλοι μαζί ταξιδεύουμε στα  καθημερινά θαύματα με σκάφος μας τη μουσική διαμέσου της διαδικτυακής τεχνολογίας.

Το μήνυμά μας ηχηρό και ξεκάθαρο: Θέλω, Μπορώ, Τολμώ, Πράττω.

Η ομάδα του StarClassic Radio


Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio

Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio


    0%