Φιλοσοφία

To StarClassic Radio είναι είναι η διαδικτυακή πύλη της επικοινωνίας και της ενότητας που ανοίγεται στην ομορφιά του κόσμου και στη δημιουργικότητα των ανθρώπων και εκπέμπει ζωή. Αποτελεί το κύριο μέσο διάχυσης και προβολής καλών πρακτικών, που συμβαίνουν στην τόπο μας και στον κόσμο όλον, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας “Πολύγλωττη Πόλις ΑΜΚΕ – Διάδραση για τον Πολιτισμό, την Επικοινωνία και τη Μάθηση”. 

Μέσα από τις εκπομπές, τις ωραίες εικόνες, τα άρθρα, τις συνεντεύξεις, τις εκδηλώσεις, τις συνεργασίες προωθούμε την ακλόνητη πεποίθησή μας ότι ζούμε σε έναν κόσμο υψηλών ταχυτήτων με απεριόριστες δυνατότητες. Εκπέμπουμε με άξονά μας τη χαρά, τη λαμπερή αίσθηση της ζωής, την ανυπέρβλητη αξία των πραγμάτων και των στιγμών που συνθέτουν μία πολύτιμη και αναντικατάστατη καθημερινότητα.

Το όνομά μας ακτινοβολεί την πραγματικότητα να συμβαδίζουμε στη γη και να συνταξιδεύουμε στα άστρα, Η γνώση της διττής αυτής αλήθειας μάς γεμίζει με έναν βαθύ σεβασμό για την ζωή και με πηγαία χαρά για το προνόμιο να συνυπάρχουμε.

Βασικός σκοπός μας είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και η ενίσχυση της κοινότητας και της ενότητας.  Υποστηρίζουμε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοηθείας με είδη πρώτης ανάγκης. Δίνουμε βήμα σε κάθε καλοπροαίρετη προσπάθεια που ενθαρρύνει τους ανθρώπους προς μία δημιουργική κατεύθυνση, την αισιοδοξία και την συγκρότηση θετικών δομών σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, η επιστήμη, η τέχνη και η παιδεία,  όσον αφορά στην πόλη μας, την χώρα μαs και τον κόσμο όλο.

Όλοι μαζί ταξιδεύουμε στα  καθημερινά θαύματα…

Το μήνυμά μας ηχηρό και ξεκάθαρο: Θέλω, Μπορώ, Τολμώ, Πράττω.

Η οικογένεια του StarClassic Radio


Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio

Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio


    0%