Προτάσεις μας

Cinedance Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: O κινηματογράφος συναντά τον χορό.

today23 Σεπτεμβρίου, 2024 11 7

Φόντο
share close

Το ετήσιο ραντεβού χορού και κινηματογράφου επιστρέφει για 7η χρονιά με το TCI, παρουσιάζοντας 26 ταινίες από 17 χώρες, σε δύο μοναδικές προβολές! Το διεθνές φεστιβάλ φέρνει στη Θεσσαλονίκη τις καλύτερες ταινίες χορού της χρονιάς, φιλοξενώντας έργα τόσο καταξιωμένων όσο και νέων δημιουργών, ενώ φέτος περιλαμβάνει περισσότερες συμμετοχές από την Ελλάδα και την αναπτυσσόμενη τοπική σκηνή.

Οι προβολές ξεκινούν στις 21:00, με διάρκεια περίπου 90 λεπτά. Κάθε μέρα παρουσιάζεται διαφορετικό πρόγραμμα, και έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε εισιτήρια είτε για τις ημέρες.

Πληροφορίες:
* Η είσοδος επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της προβολής ανάμεσα στις ταινίες ή στα διαλείμματα, αλλά τα προπωλημένα εισιτήρια θα έχουν κρατημένη θέση ως τις 20:55.
* Οι θέσεις που αντιστοιχούν σε όσα εισιτήρια δεν έχουν κάνει τσεκ ιν ως 5 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής θα διατεθούν στην πόρτα.

Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:00
Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α

Εισιτήρια; Εδώ

Πηγή:https://vitruvianthing.com/

Written by: StarClassic Team

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio

Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio


    0%