Κοινωνικές Οργανώσεις / Εθελοντισμός

“Mάθηση, Γλώσσα & Επικοινωνία. Η παιδαγωγική της οθόνης στη μικρή ηλικία και το ασύμβατο της μάθησης”

today19 Οκτωβρίου, 2024 12 13 5

Φόντο
share close

Mε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 1η συνάντηση-ομιλία της Σχολής Γονέων , την  προηγούμενη Τετάρτη για το σχολικό έτος 2024-2025 με τίτλο:

“Μεγαλώνοντας, μαθαίνοντας, αλλάζοντας και επικοινωνώντας με τα παιδιά”

στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης με βασική ομιλήτρια την Δρ. Αργυρώ Μουμτζίδου, Διδακτικολόγος , ειδική σε προγράμματα γλωσσικής επίγνωσης και κοινωνικοπολιτισμικής μάθησης.

Μία εξαιρετική υποδοχή και μία γόνιμη συνεργασία  επιφύλασσε η Ανατολική Θεσσαλονίκη, το 8ο Δημοτικό σχολείο με τους δραστήριους διευθυντές του, η θαυμάσια Σχολή Γονέων, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κος Ευάγγελος Κελεσίδης, ο Σχολικός Σύμβουλος εκπαιδευτικών κος Δημήτριος Σιδηρόπουλος, οι γονείς (εντός κι εκτός σχολείου), οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές. Η ευαισθητοποίηση σε θέματα Επικοινωνίας, Γλώσσας, Μάθησης, Νευροεκπαίδευσης Ψηφιακότητας και οθόνης είναι προτεραιότητα για τον Φορέα ΠΟΛΥΓΛΩΤΤΗ ΠΟΛΙΣ . Μία σειρά από συζητήσεις ενημερώσεις οργανώνονται από μέρους των γονιών και των εκπαιδευτικών, προκειμένου να να μοιραστούν καινοτομίες στις εκπαιδευτικές πολιτικές, στην κοινωνικοπολιτισμική και φυσιοκρατική μάθηση.

 

Written by: StarClassic Team

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio

Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio


    0%