Ελλάδα-Τόποι-Άνθρωποι

Ανοιχτό φόρουμ καλλιτεχνών παραστατικών τεχνών 2024

today21 Μαΐου, 2024 27

Φόντο
share close

Ανοιχτό φόρουμ καλλιτεχνών παραστατικών τεχνών 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Κάζα Μπιάνκα – Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Aνοιχτής Θεατρικής Σκηνής της Πόλης 2024.

Καλούνται όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη της κοινότητας να συμβάλλουν με τις ιδέες τους. Αποστολή προτάσεων για ολιγόλεπτες εισηγήσεις και θέματα συζήτησης που ταιριάζουν στη θεματολογία του Φόρουμ μέχρι την Τετάρτη 22 Μαϊου στο mail :  forum.anoixti.skini@gmail.com

Το Φόρουμ φέτος θα εστιάσει σε τρεις θεματικές ενότητες που θα έχουν όλες ως κεντρικό άξονα την ενίσχυση και την ανάπτυξη της παραστατική τέχνης στην πόλη μας:

Πρόγραμμα

10.00-11.00

Εγγραφές & πρωινό ζέσταμα ενεργοποίησης

11.00-14.00

Καλλιτεχνική Εκπαίδευση: εξερευνώντας νέες μεθόδους και πρακτικές

Διάλειμμα

14.30-17.30

Καλλιτεχνική Δημιουργία/Παραγωγή: συζητώντας τις τάσεις και τις προκλήσεις στην παραγωγή/δημιουργία τέχνης

Διάλειμμα

18.00-21.00

Φορείς και Πολιτιστική Ενδυνάμωση: αναλύοντας τους ρόλους και τις προοπτικές των οργανισμών και των κοινοτήτων

21.00-22.00

Ανακεφαλαίωση & συλλογικός αυτοσχεδιασμός ανατροφοδότησης με την ομάδα Θέατρο Playback “ΗΧΩ”.

Μπορείτε να επιλέξετε τη θεματική ενότητα ή τις θεματικές ενότητες που σάς ενδιαφέρουν ή/και να παρακολουθήσετε όλες τις συζητήσεις. Θα προσεγγίσουμε κάθε θεματική μέσα από οργανωμένες συζητήσεις και ολιγόλεπτες εισηγήσεις, με σκοπό να διευρύνουμε τον διάλογο και να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις.

Στόχος όπως αναφέρουν οι διοργανωτές “είναι να συνεχίσουμε τη συζήτηση από εκεί που την αφήσαμε στο περσινό Φόρουμ, αναδεικνύοντας τους προβληματισμούς, τις προοπτικές και τις δυνατότητες που υπάρχουν για τις παραστατικές τέχνες στη Θεσσαλονίκη”.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ομάδα διοργάνωσης στο mail μας, ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος λόγω του χώρου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ

10.00 – 22.00

στην Casa Bianca, Βασιλίσσης Όλγας 180 & Θεμιστοκλή Σοφούλη.

thess.gr

Written by: StarClassic Team

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio

Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio


    0%