Περιβάλλον / Οικολογία

Ας ανανεώσουμε τον χώρο μας με λίγες κινήσεις

today16 Φεβρουαρίου, 2024 15

Φόντο
share close

Με λίγες κινήσεις μπορούμε να ανανεώσουμε τον χώρο μας, αλλάζοντας οπτική γωνία και χρησιμοποιώντας τις πιο απλές τεχνικές:

 

Ας αλλάξουμε την θέση των επίπλων!

Τόσο για λόγους διακόσμησης αλλά και ανανεωμένης ψυχολογίας είναι μια υπέροχη ιδέα που θα δώσει φρέσκο αέρα στο χώρο. Αρχικά, παρατήρησε την χωροταξία του δωματίου σου και δες πως θα μπορούσες να τον αναδιαμορφώσεις ή τι είναι περιττό και πλέον ήρθε η ώρα του να μπει στην αποθήκη.

Τακτοποιώντας τη βιβλιοθήκη…

Λένε πως η βιβλιοθήκη είναι η ψυχή του σπιτιού. Ωστόσο, ενώ είναι ένα από τα πιο μοναδικά κομμάτια στον χώρο μας πολλές φορές την παραμελούμε. Ήρθε η ώρα λοιπόν να την καθαρίσεις, να την ξεσκονίσεις και να βάλεις όλα τα βιβλία σου με άλλη διάταξη όπως παραδείγματος χάρι ανά θεματολογία.  Αν πάλι θεωρείς πως είναι υπερφορτωμένη, ήρθε η ώρα να βάλεις σε κούτες τα βιβλία που δεν σου χρειάζονται και να αφήσεις χώρο για όμορφα διακοσμητικά που θα δώσουν νέα αισθητική.

 

Μπορούμε να αλλάξουμε τη διακόσμηση κάποιου τοίχου.

Μια ιδέα είναι να εκτυπώσεις αγαπημένες φωτογραφίες δημιουργώντας σε μια μεριά του τοίχου μια σύνθεση από στιγμές που θα σου ανεβάζουν τη διάθεση. Οι επιλογές αμέτρητες, αρκεί να αφήσεις τη δημιουργικότητα σου ελεύθερη!

 

Μετάτρεψε την πιο ατμοσφαιρική γωνιά σε χώρο εργασίας

Ακόμα κι αν το σπίτι σου είναι μικρό, σίγουρα θα έχεις μια αγαπημένη γωνιά για να την αναδιαμορφώσεις και να την μετατρέψεις σε ένα ατμοσφαιρικό working space που θα σε εμπνέει και θα ενισχύει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα σου.

 

Να η ευκαιρία σου να φτιάξεις το μπαλκόνι!

Ακόμη και τον χειμώνα στις ώρες της λιακάδας μπορούμε να καταφύγουμε στο μπαλκόνι για ένα διάλειμμα ή μια συνάντηση με φίλους ή ακόμη κι ένα σύντομο γεύμα. Ας το διακοσμήσουμε με φυτά, όμορφα αντικείμενα, κηροπήγια, ριχτάρια στις καρέκλες…

Πηγή: efdeco.gr

Written by: StarClassic Team

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio

Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio


    0%