Πολιτισμός / Τέχνη

Παζάρι μεταχειρισμένου βιβλίου για όλες τις ηλικίες και εκδηλώσεις για παιδιά!!!

today23 Νοεμβρίου, 2023 21

Φόντο
share close

Παζάρι μεταχειρισμένου βιβλίου για όλες τις ηλικίες

και εκδηλώσεις για παιδιά!!!

Στο Κέντρο Υποστήριξης Νέων της ΑΡΣΙΣ,  Σπάρτης 9 (περιοχή Ευζώνων)

Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 11.00 – 17.00

Είσοδος ελεύθερη

Τα Βιβλία σε άψογη κατάσταση για όλα τα ενδιαφέροντα από 1€

 

Ένα βιβλίο… ένα παραμύθι… μια μουσική…

μπορούν να φέρουν κοντά τους ανθρώπους

είναι ο λόγος για τον οποίο σας απευθύνουμε αυτό το κάλεσμα…

 

Το Κέντρο Υποστήριξης Νέων της ΑΡΣΙΣ, στηρίζοντας το έργο και τους εργαζόμενους της ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, ανοίγει την αγκαλιά του και σας προσκαλεί την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 11.00 έως τις 17.00 το απόγευμα στην οδό Σπάρτης 9 για δυο ημέρες γνωριμίας, συνύπαρξης και ανταλλαγής.

 

Με αφορμή ένα διαφορετικό παζάρι μεταχειρισμένου βιβλίου, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές της ΑΡΣΙΣ απευθυνόμαστε στη γειτονιά, στην περιοχή, στην κοινότητα. Σας καλούμε όλους να κατηφορίσετε μέχρι τον χώρο μας. Να περάσετε από το Κέντρο μας και να πιάσετε θέση μπροστά στους χρωματιστούς μας πάγκους, όπου σας περιμένουν βιβλία παιδικά, νεανικά και ενηλίκων για να τα ανακαλύψετε.

 

Τα έσοδα από αυτό το ταξίδι θα δοθούν εξολοκλήρου στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση ΚΡΕΙΤΤΟΝ της ΑΡΣΙΣ, η οποία προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία απασχόλησης για συνανθρώπους μας που ανήκουν στις Ειδικές Κοινωνικές Ομάδες.

 

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κυρίαρχο στοιχείο θα είναι το παραμύθι. Σε γλώσσες πολλές, από τόπους μακρινούς ή κοντινούς, να τα ακούσουμε, να τα διαβάσουμε, να συλλογιστούμε. Εργαζόμενοι και εθελοντές θα αφηγηθούμε δραματοποιημένο παραμύθι με σκοπό να το δούμε να ζωντανεύει (μουσικό υπόκρουση Νίκος Κωτούλας) και παραδίπλα θα υπάρξει παρουσίαση του παραμυθιού «Η πεταλούδα Ειρήνη και η μαγική συνταγή» (ΑΜΚΕ REVMA).

 

Τέλος, θα προβληθούν βραβευμένες μαθητικές ταινίες από το 6ο Πειραματικό Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ελευθέριου- Κορδελιού και παράλληλες δράσεις (κατασκευή σελιδοδεικτών, γλωσσικά παιχνίδια) θα πλαισιώσουν το παζάρι.

 

Κι όλα αυτά ντυμένα παιχνιδιάρικα και με μουσικό χρώμα, καθώς φίλοι και επαγγελματίες θα μας προσφέρουν τη μουσική τους μέσα στην ημέρα.

Σας περιμένουμε, λοιπόν! Φορέστε τα καλύτερά σας χαμόγελα κι ελάτε!

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ΚΡΕΙΤΤΟΝ (kreitton.gr) και το κατάστημά της μεταχειρισμένων ειδών «2η Ευκαιρία»

για το Κέντρο Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ, Σπάρτης

 

 

 

Πληροφορίες για τις μαθητικές ταινίες

  1. Ταινία “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ”, Πρώτη (1η) Πανελλήνια θέση για την ομάδα E.S.M.A. (μαθητές/τριες της Ε τάξης) στον 2ο Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός (σχ. έτος 2014-15). Την τεχνική επιμέλεια & σκηνοθεσία είχε η κα Ελένη Δελημπέη (εκπαιδευτικός πληροφορικής), στίχοι του τραγουδιού Ζωή Μαλιβίτση(εκπαιδευτικός αγγλικών).
  2. Tαινία Stop Motion Animation “ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ”,  Πρώτη (1η) Πανελλήνια θέση για την ομάδα “Stop Bullying Animation Team” (μαθητές/τριες της Ε & ΣΤ τάξης) στον 8ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό(σχ. έτος 2020-21) “Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό”. Υποστήριξη και καθοδήγηση Δελημπέη Ελένη (εκπαιδευτικός πληροφορικής). Στίχοι τραγουδιού: Δελημπέη Ελένη (πληροφορικός) – Καρακατσάνη Ηλέκτρα (μουσικός).

 

Written by: StarClassic Team

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio

Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio


    0%