Πολιτισμός / Τέχνη

Προβολή πολιτιστικών ταινιών 11 και 12 Ιουνίου στο αρχαιολογικό μουσείο

today10 Ιουνίου, 2024 14 14

Φόντο
share close

Φέτος ο ΑΓΩΝΑΣ, το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού ντοκιμαντέρ, συμπληρώνει 28 χρόνια. Η τεράστια συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ 1.250 ταινιών από 100 χώρες καταδεικνύει, τόσο την ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία όσο και τη μοναδικότητα του πολιτισμού ως αγαθό που όταν το μοιράζεσαι ούτε στερείς, ούτε στερείσαι.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων ανάδειξης της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας σε διάλογο με την Αρχαιότητα για την επίτευξη του στόχου του Προστασία και ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, συνεργάζεται με το Φεστιβάλ ΑΓΩΝ, στηρίζοντας το πιλοτικό πρόγραμμα «Ο ΑΓΩΝ ταξιδεύει και σας ταξιδεύει».

Στο Αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης στις 11 και 12 Ιουνίου, 9:00 μ.μ. θα προβληθούν δεκαέξι ταινίες που διακρίθηκαν στη 12η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2313 310 201 (09:00 έως 15:00).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Written by: StarClassic Team

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio

Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio


    0%