Listeners:
Top listeners:
StarClassic Radio Εκπέμπουμε με άξονα τη χαρά
Το ψάρι είναι ένα από τα πιο υγιεινά πιάτα και τα οφέλη του είναι πολλά.
Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ρύζι ή με μια δροσερή σαλάτα, μπορείτε να το κάνετε στον φούρνο ή στη σχάρα και η διατροφική του αξία είναι ιδιαίτερα υψηλή. Για να είναι ακόμη πιο νόστιμο και ζουμερό, όμως, δεν αρκεί μόνο το καλό ψήσιμο αλλά επιβάλλεται και μια μαρινάδα.
Και ενώ οι περισσότεροι αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε λαδολέμονο, υπάρχει μια συνταγή για μαρινάδα που θα δώσει στο ψάρι σας ακόμη πιο λαχταριστή γεύση.
Υλικά
Οδηγίες
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ξύδι, τη ζάχαρη, τα κρεμμύδια κομμένα σε λωρίδες να βράσουν για περίπου 5-10 λεπτά, ανάλογα την κουζίνα σας.
Αφήνουμε τη μαρινάδα να κρυώσει και στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Τα βάζουμε όλα σε ένα βαθύ πιάτο και μαρινάρουμε τα φιλέτα ψαριού για τον φούρνο ή για τη σχάρα. Ακόμα και μετά το ψήσιμο μπορούμε να ραντίσουμε για έξτρα γεύση.
bovary.gr
Written by: StarClassic Team
Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio
Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio
Copyright StarClassic Radio
Σχόλια σε άρθρα (0)