« Η Εστία μου» – Βιωματικό εικαστικό εργαστήριο με την Λία Καδέρογλου

today 2 Απριλίου, 2023


Φόντο
share close

« Η Εστία μου» – Βιωματικό εικαστικό εργαστήριο με την Λία Καδέρογλου
Διοργανωτής: StarClassic Radio

 

Σ” αυτό το βιωματικό εικαστικό εργαστήρι, ακολουθώντας τις αρχές του Art therapy θα εξερευνήσεις το αρχέτυπο της Εστίας, θα ψάξεις τον εσωτερικό σου τόπο που είναι ο πυρήνας της ασφάλειας και της ψυχικής σου ευημερίας. Παράλληλα θα παίξεις με τα χρώματα και τα υλικά και θα δημιουργήσεις την αποτύπωση της δικής σου Εστίας.

Θα έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις mdf, ακρυλικά χρώματα, ξύλο, μαρκαδόρους, μεταλλικά στοιχεία, ψηφίδες γυαλιού, σύρμα, relief paint κ.α. Στο τέλος του εργαστηρίου θα φύγεις με το προσωπικό σου 3D έργο μικτής τεχνικής διαστάσεων 25 X 25 εκ. έτοιμο για να το τοποθετήσεις στην αγαπημένη σου γωνιά.

Δεν είναι απαραίτητη η γνώση σχεδίου ή τεχνικών ζωγραφικής! Έλα όπως είσαι, θα τα μάθουμε όλα μαζί! Όλα τα υλικά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του σεμιναρίου.
To σύνολο των εσόδων αφορά αποκλειστικά την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Starclassic Radio – Συλλόγου «ΣυνΑνθρωπία» (www.starclassic.gr).

Πότε; ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 5.30μμ
Που; Estrella Restaurant – 1ος όροφος – Εξωτερική πλατεία του Mediterranean Cosmos
Για πόσο; 5.30μμ-8.30μμ (τρεις ώρες)
Πόσο; 25 ευρώ (τα υλικά συμπεριλαμβάνονται)
Πως; Δια ζώσης

Ποιους αφορά: Το εργαστήριο αφορά εσένα που θέλεις να βιώσεις τη χαρά της δημιουργίας, να μάθεις μία μικτή τεχνική και σύνθεση κάνοντας παράλληλα μια κατάδυση στην εσωτερική σου αλήθεια συνδεόμενος/η με την Εστία μέσα σου (και να φύγεις με το δικό σου έργο!)

Κλείσε την συμμετοχή σου κάνοντας εγγραφή shorturl.at/bsEQ8. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρακαλώ να είσαι συνεπής στην ώρα προσέλευσης.

Τι να περιμένετε:
5:30 -6:00 Έναρξη εργαστηρίου
Γνωριμία, επαφή και σύνδεση με το αρχέτυπο της Εστίας, επαφή με τα υλικά
6:00- 7:00
Σύνθεση και εργασία πάνω στο έργο
7:00-7:20
Διάλειμμα
7:20-8:15
Ολοκλήρωση του έργου
8:15 – 8:30
Αναστοχασμός- Ολοκλήρωση εργαστηρίου

Λίγα λόγια για την Λία Καδέρογλου

Η Λία Καδέρογλου είναι ειδική παιδαγωγός, σύμβουλος ψυχικής υγείας και εικαστικός γνωστή με το όνομα Aqualia (www.aqualia.gr). Χρησιμοποιεί μικτή τεχνική με ακρυλικά, ξύλο, πέτρα, μέταλλο και υλικά από τη φύση και έχει εκθέσει τα έργα της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μεταξύ άλλων έχει λάβει εκπαίδευση στη θεραπεία μέσω τέχνης στο Crawford College of Art and Design στο Cork Ιρλανδίας. Εργάζεται εδώ και χρόνια με αυτές τις αρχές στις Παιδιατρικές κλινικές του Ιπποκρατείου όπου υπηρετεί.


Λεπτομέρειες
Αρχή 2 Απριλίου, 2023 H 5:30 μμ
Τέλος 2 Απριλίου, 2023 H 8:30 μμ
Rate it


Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio

Newsletter

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά με δράσεις, εκπομπές και άλλα νέα γύρω από το StarClassic Radio


    0%